Ο Δημήτρης Αρβανίτης ξεσπά για την κατάσταση στο Mega

19:45 16/7/2016 - Πηγή: TVNea
Ο Δημήτρης Αρβανίτης ήταν από τους πρώτους συνεργάτες του Mega, που ξεχώρισε με τις
δημιουργίες του. Όπως έιναι γνωστό έχει χαρίσει άφθονες επιτυχίες, τόσο μέσω εκπομπών που έχει σκηνοθετήσει, αλλά κυρίως μέσω τηλεοπτικών σειρών.

Όπως ακούγεται το τελευταίο διάστημα, ο ίδιος θα αποτελέσει παρελθόν από το μεγάλο κανάλι. Τις συγκεκριμένες φήμες επιβεβαίωσε και στο Peoplegreece.com προ ημερών, εξηγώντας πως από την στιγμή που έχουν σταματήσει οι χρηματοδοτήσεις είναι δύσκολο να συνεχίσει η συνεργασία.
Το μέλλον του όπως όλα δείχνουν θα είναι ανάμεσα σε ΑΝΤ1 και STAR, με τον τελικό του προορισμό να μην έχει αποφασιστεί προς το παρόν.

Ωστόσο έκανε σαφές πως δεν του αρέσει η κατάσταση που επικρατεί στο Mega. «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που πηδάνει πρώτοι από το τραίνο, είμαι από αυτούς που φεύγουν τελευταίοι», εξήγησε χαρακτηριστικά σε επικοινωνία που είχαμε.

Φρόντισε μάλιστα να επισημάνει για την κατάσταση στο κανάλι πως τα πράγματα ήταν σοβαρά εδώ και καιρό. «Οι διαμαρτυρόμενοι μέσα στο κανάλι είναι απλήρωτοι δύο μήνες (από το Μάιο), όμως δεν μίλησε κανείς για τους εξωτερικούς συνεργάτες που είναι απλήρωτοι δύο χρόνια», τόνισε και έριξε τα βέλη του: «Φέρθηκαν πολύ επιπόλαια και άσχημα οι άνθρωποι που ήταν μέσα. ΑΝ καταλάβαιναν από τότε που διαμαρτυρόμασταν εμείς, τα πράγματα δεν θα κατέληγαν έτσι».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα