Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φωτογραφίζεται με δερμάτινο string για gay περιοδικό!

16:16 7/9/2015 - Πηγή: TVNea
Πρόκειται για έναν από τους πιο αρρενωπούς άντρες της εγχώριας showbiz. Η παρουσία του στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη, δίνει έναν πιο «ενδιαφέρον» τόνο στην εκπομπή για τις γυναίκες, που την παρακολουθούν. Το μοντέλο δεν ήταν πάντα με τόσο μούσι και τατουάζ.

Πριν τον γνωρίσουμε μέσα από τις φωτογραφίσεις, αλλά και την παρουσία του στην εκπομπή «Ελένη», είχε κάνει αρκετά χιλιόμετρα σε πασαρέλες. Δεν είχε μείνει όμως σε αυτό. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Δημήτρη Αλεξάνδρου από μία άκρως προκλητική δουλειά του.

Πριν λίγα χρόνια, το ενυπωσιακό μοντέλο είχε πραγματοποιήσει φωτογράφιση για λογαριασμό του γνωστού gay περιοδικού, PREF. Οι φωτογραφίες, είναι προκλητικές και ο μελαχρινός άντρας είχε ποζάρει με δερμάτινο string εσώρουχο! Η εικόνα του μάλιστα, δεν θυμίζει σε τίποτα τον άντρα που μπήκε στις ζωές μας, μέσω της μικρής οθόνης.

Δείτε την φωτογράφιση του Δημήτρη Αλεξάνδρου στο PREF, πού τα τελευταία 24ωρα κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ο ίδιος μάλιστα, δεν έχει σχολιάσει κάτι προς το παρόν σχετικά με το εν λόγω υλικό.

peoplegreece.comhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα