Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ποζάρει μόνο με τα εσώρουχα και μιλά για… καταχρήσεις

16:46 13/2/2016 - Πηγή: TVNea
Ο Χρήστος Βασιλόπουλος είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους πιο ανατρεπτικούς ηθοποιούς του εγχώριου καλλιτεχνικού κόσμου. Τα τελευταία χρόνια, όμως, έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα, και ζει και εργάζεται στην Αμερική. Ωστόσο κάθε φορά που επιστρέφει εδώ γίνεται θέμα συζήτησης με τις δηλώσεις του.
Ο ίδιος φωτογραφήθηκε μόνο με το εσώρουχό του και μίλησε για την απουσία του πατέρα του, τη δύσκολη εφηβεία, το φόβο μην αρρωστήσει ξανά η μητέρα του και τη χρήση… παραισθησιογόνου στον Πάνο Γιαννακόπουλο και το περιοδικό Εγώ weekly.
«Mεγάλωσα χωρίς το πατρικό πρότυπο. Η εφηβεία μου ήταν ανήσυχη. Ένιωθα θυμό μέσα μου που δεν έχω τον πατέρα μου… ήμουν τσογλάνι, χωρίς να ξέρω το γιατί, αλλά και χωρίς να ενοχλώ ή να απειλώ τον κόσμο όσον αφορά την σωματική του ακεραιότητα», παραδέχτηκε.
Έχει πει ποτέ «Θεέ μου να κρατήσει αυτή η στιγμή για πάντα»; «Έχω βρεθεί σε στιγμές εσωτερικής σκέψης και απόλυτης τελειότητας» εξομολογήθηκε και διευκρίνισε τι αφορούσαν αυτές οι σκέψεις: «Την εσωτερική μου αναζήτηση και τις ανησυχίες μου. Πια δεν κάνω καταχρήσεις. Έχω δοκιμάσει διάφορες εναλλακτικές. Έχω βρεθεί για παράδειγμα στην Βραζιλία σε τελετή με σαμάνους και έχω δοκιμάσει αγιαγουάσκα». Σύμφωνα με το google τουλάχιστον το αγιαγουάσκα είναι παραισθησιογόνο, γι’ αυτό και οι σαμάνοι, έχουν βοηθούς, για να τους επαναφέρουν στην πραγματικότητα σε περίπτωση που ξεφύγουν… Ο ηθοποιός τόνισε σχετικά με αυτό: «Σε βοηθά να βιώσεις μια πολύ εσωτερική διαδικασία, ένα εσωτερικό ψάξιμο, αλλά δεν έχει να κάνει με ναρκωτικά. Είναι φάρμακο καθαρά φυτικής προέλευσης» και κατέληξε τι βλέπει εκείνη την ώρα μπροστά του: «Πολύ προσωπικά πράγματα. Εχει να κάνει με το τι έχεις βάλει στο μυαλό σου, εκείνη τη στιγμή. Την πρώτη φορά που πήγα, είχα το ταξίδι στο Λος Άντζελες. Τη δεύτερη σκεφτόμουν τη μητέρα μου η οποία είχε καρκίνο και φοβόμουν ότι κάποια στιγμή μπορεί να αρρωστήσει ξανά. Βλέπεις οτιδήποτε σε απασχολεί. Η κάθαρση έρχεται μετά».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα