Ο Χρήστος Γιάνναρης συναντά ξανά τον αδερφικό του φίλο

10:30 24/6/2016 - Πηγή: TVNea
Ο Χρήστος Γιάνναρης συναντά ξανά στο θεατρικό σανίδι τον αδερφικό του φίλο, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, έπειτα από δώδεκα χρόνια, μετά τη μεγάλη επιτυχία «Φρανκενστάιν Ρεντίκολους» στο θέατρο «Ριάλτο» το 2004.
Τους δύο ηθοποιούς ενώνει πολυετής φιλία και έχουν συνεργαστεί πολλές φορές θεατρικά είτε παίζοντας μαζί πάνω στη σκηνή είτε με τον Βλαδίμηρο να έχει τον ρόλο
του σκηνοθέτη.
Τον ερχόμενο χειμώνα στο θέατρο «Ζίνα» ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης θα σκηνοθετήσει και θα ερμηνεύσει τον ομώνυμο ρόλο στην παράσταση «Άμλετ ο Β’» και ο Χρήστος Γιάνναρης θα παίξει τον επιστήθιο φίλο του Άμλετ, Γκίλντενστερν.
Η εξαίσια αυτή παρωδία ανέβηκε ξανά πριν 18 χρόνια από τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και έσπασε ταμεία στο θέατρο «Ριάλτο» και στο «Παρκ». Για να βρει κανείς εισιτήριο έπρεπε να έχει... μέσον, αφού η ζήτηση ήταν τόσο μεγάλη που στο πεζοδρόμιο του θεάτρου σχηματίζονταν ουρές. Την παράσταση είχε παρακολουθήσει όλη η ελληνική showbiz, παράγοντες του αθλητισμού, ακόμα και της πολιτικής, όπως ο Κων/νος Καραμανλής.
Ο «Άμλετ ο Β’» αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού πρόκειται για διαδραστική παράσταση, που απαιτεί τη συμμετοχή του κοινού, δίνοντάς του πρωταγωνιστικό ρόλο και υπόσχεται ατέλειωτο γέλιο.
Οι πρόβες στο θέατρο «Ζίνα» θα ξεκινήσουν σύντομα και περιμένουμε με ανυπομονησία τον Οκτώβρη! http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα