Ο ανταγωνισμός στα ύψη!

10:00 1/6/2016 - Πηγή: TVNea

Επειδή τον τελευταίο καιρό ακούμε κυρίως δυσάρεστες ειδήσεις να ξεκινήσουμε με ένα ευχάριστο quiz αφού διάσημη Ελληνίδα καλλονή περιμένει το πρώτο της παιδί και είναι πολύ ευτυχισμένη αλλά δεν κάνει να το ανακοινώσουμε από τώρα γιατί η ίδια θέλει να βεβαιωθεί πρώτα ότι όλα πηγαίνουν καλά.

Η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως έχει συμπαθήσει πολύ τον
Γιώργο Λιανό και λέγεται ότι έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία της να τον έχει στην τηλεοπτική της παρέα και την επόμενη σεζόν. Το συμβόλαιό του βέβαια με το κανάλι λήγει το καλοκαίρι, αλλά όλοι ξέρουν ότι δύσκολα λες όχι στην Ελένη!

Η Ρούλα Κορομηλά κερδίζει τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο δυναμικό κοινό και εκείνος περνάει αυτό το Σάββατο στην αντεπίθεση με την πιο νεανική παρέα που έχει φιλοξενήσει τον τελευταίο καιρό στην εκπομπή του. Η Ρούλα βέβαια, που έχει ενεργό ρόλο πλέον στην αρχισυνταξία του "Μπράβο", δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και έχει ήδη προσεγγίσει πρόσωπα που "πουλάνε" στη νεολαία.

Φεύγει τελικά ο Γιώργος Λιάγκας από το Πρωινό ή όχι; Η επιθυμία του είναι σίγουρα αυτή, την έχει εκφράσει σε υψηλόβαθμα στελέχη του σταθμού, αλλά τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως την επόμενη σεζόν, ο ανταγωνισμός στη συγκεκριμένη ζώνη θα είναι πολύ πιο σκληρός, αφού τόσο το Epsilon όσο και το Star σκοπεύουν να μπουν πιο δυναμικά στο παιχνίδι, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει το ίδιο και ο Alpha, δίνοντας έτσι ένα καλύτερο lead in στην Ελένη Μενεγάκη, που είδε τελευταία τα νούμερά της να μη χαμογελούν πλατιά...

Πηγή: http://www.entertv.gr/http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα