Ο Ανδρέας Μπάρκουλης στο νοσοκομείο για εμφύτευση βηματοδότη

18:30 28/6/2014 - Πηγή: TVNea
Ο αγαπημένος ηθοποιός Αντρέας Μπάρκουλης έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια ψυχικά και σωματικά. Φιλοξενήθηκε για κάποιο διάστημα στο σπίτι του ηθοποιού καθώς τα οικονομικά του βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση. Δυστυχώς, οι δυσκολίες για τον δικό μας Αντρέα δε σταματάνε εκεί καθώς αντιμετωπίζει και σοβαρά προβλήματα υγείας..
Πριν λίγα 24ωρα εισήχθη στο νοσοκομείο προκειμένου να του εμφυτευτεί βηματοδότης και να αντιμετωπιστεί το σοβαρό πρόβλημα που έχει με την καρδιά του.
Φυσικά βρίσκεται πάντα στο πλευρό του και τον στηρίζει η σύζυγός του Μαίρη Μπάρκουλη, η οποία ενημερώνει
συνεχώς τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού. Συγκεκριμένα αφού έγινε και η εμφύτευση του βηματοδότη η ίδια έγραψε:
«ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ… ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ… ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΤΟ ΤΑΣΕΗ… ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ Ο ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ ΚΑΙ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ… ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟ 1998 ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟ ΤΑΣΕΗ… ΜΠΡΑΒΟ ΣΠΥΡΟ… ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ… ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΤΕ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΩΝΥΜΑ… ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ,ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΑΣ.. ΧΑΡΑ ΟΡΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΦΑΝΗ.. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΝΥΧΤΟΠΟΥΛΙΑ ΜΟΥ…»
Keywords
Τυχαία Θέματα