Ο Michael Jackson στα Billboard Music Awards 2014!

17:16 20/5/2014 - Πηγή: TVNea
Ο Michael Jackson μπορεί να μας έχει αφήσει, όμως η παρουσία του είναι συνεχής. Ο Βασιλιάς της ποπ συνεχίζει να πλουτίζει τον παγκόσμιο μουσικό πολιτισμό με τη μουσική του, με πρόσφατο παράδειγμα την κυκλοφορία του νέου μεταθανάτιου album του, “XSCAPE”. Φαίνεται πως πλέον, όμως, η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ που δεν αρκούμαστε να ακούμε μόνο τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του MJ, αλλά και να τα βλέπουμε! Πώς γίνεται αυτό; Μα
φυσικά με ολόγραμμα. Έτσι, εμφανίστηκε ο Michael Jackson στα χθεσινά Billboard Music Awards, όπου μέσω video wall και ολογράμματος παρουσίασε το νέο του τραγούδι, “Slave To The Rhythm”. Από εκεί αντλήθηκε και το υλικό για το παρόν video clip. Εννοείται πως κάτι τέτοιο προκάλεσε και θετικά και αρνητικά σχόλια. Οι παρευρισκόμενοι συγκινήθηκαν, ενώ άλλοι το αποκάλεσαν… “creepy”.

Το “Slave To The Rhythm” έρχεται από το ολοκαίνουριο compilation album του Michael Jackson με τίτλο “XSCAPE”, το οποίο κυκλοφόρησε στις 13 Μαΐου μέσω των MJJ και Epic Records. Το καθαρά pop τραγούδι έχει γραφτεί από τους L.A. Reid, Babyface, Daryl Simmons και Kevin Roberson, ενώ την παραγωγή έκαναν οι Timbaland, Harmon, Reid και Babyface. Δεν είναι σίγουρο αν θα αποτελέσει το επόμενο single από το album, ωστόσο μετά την εμφάνιση στα βραβεία του Billboard, φαίνεται πως έχει όλα τα φόντα να ξεχωρίσει όπως και το “Love Never Felt So Good”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ CLIP ΕΔΩ:

πηγή: tralala.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα