Ο Ant1 δείχνει τον δρόμο.. με το YFSF - Eκτόξευση στα νούμερα και όχι μόνο..

11:45 21/6/2013 - Πηγή: TVNea
Στη χειρότερη χρονική στιγμή για την ελληνική τηλεόραση- για πάρα πολλούς λόγους- , ο Αnt1 πάει ένα βήμα μπροστά την έννοια "ψυχαγωγία" και δείχνει τον δρόμο που οφείλουν να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Τουλάχιστον, αν θέλουν να προσφέρουν πραγματική ψυχαγωγία. Και για όσους θέλουν να τη προσφέρουν. Το YFSF κρίθηκε από κάποιους τηλεκριτικόυς αρνητικά είτε για το επίπεδο παραγωγής του είτε κυρίως για το επίπεδο των μιμήσεων-μεταμορφώσεων και κατά πόσο αυτές "πείθουν" και καλά.. Το συγκεκριμένο show του
Ant1 δεν ήρθε για να γράψει ιστορία με το κόστος παραγωγής του ούτε με τα επιβλητικά σκηνικά και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο καθένας. Άλλωστε, τα έχουμε δει αυτά εδώ και δύο δεκατίες στα αλησμόνητα της Ρούλας. Επίσης, οι καλλιτέχνες δεν ανταγωνίζονται ούτε για το ποιος θα βγει πρώτος ούτε για το ποιος θα πάρει το έπαθλο. Και αυτά τα έχουμε δει στο παρελθόν στα reality και τα talent-reality shows. Ο σκοπός του YFSF είναι ανώτερος και φυσικά φιλανθρωπικός. Αυτό που πέτυχε είναι να μας δείξει ότι υπάρχει και αυτή η ψυχαγωγία. Ένα show χωρίς ανταγωνισμούς, κατινιές, υπερβολές-φραστικές-, χωρίς να θέλει να προκαλεί. Προσφέρει απλόχερα γέλιο, ψυχική ξεκούραση και ευχαρίστηση χωρίς να σε κουράζει ή να σε πρεσάρει. Ο αυθορμητισμός και το ταλέντο των καλλιτεχνών, η αφοπλιστική ειλικρίνεια και η τηλεοπτική αμεσότητα της αξεπέραστης Μαρίας Μπεκατώρου είναι δύο μεγάλα "συν" της παραγωγής. Μπορεί ο Ant1 να είναι απόλυτα ικανοποιημένος που βλέπει το show του να σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης, εμείς όμως ως απλοί τηλεθεατές είμαστε ακόμα πιο χαρούμενοι που υπάρχει και αυτή η "τηλεόραση" και μας προσφέρεται απλόχερα..
_tyler durden

YΓ: Και επειδή τίποτα δεν είναι αυτονόητο, στο tvnea είμαστε χαρούμενοι και για τον extra λόγο της εξαίρετης τηλεοπτικής αναμετάδοσης του YFSF που κάνει ο tvmind και κυριολεκτικά σαρώνει.
Keywords
Τυχαία Θέματα