Ντέπυ Γκολεμά:Το πρώτο μήνυμα της τηλεκριτικού μετά την απομάκρυνσή της από τη REAL

19:45 30/6/2016 - Πηγή: TVNea
Πριν από 2 μέρες σας ενημερώσαμε πως πράγματι, η είδηση που κυκλοφορούσε κι ήθελε τη Ντέπυ Γκολεμά να είναι πια εκτός REAL,είναι αληθής.

Μετά,λοιπόν,από αυτό το άκρως αιφνιδιαστικό διαζύγιο της τηλεκριτικού από τον Όμιλο REAL,η ίδια, μέσα από το προσωπικό της profile στο facebook,έγραψε σήμερα δυο λόγια ,ενημερώνοντας παράλληλα και τους διαδικτυακούς της φίλους για την απομάκρυνσή της από την εφημερίδα,στην οποία, όπως σας τονίσαμε,έγραφε για 7 ολόκληρα χρόνια.

Όπως υπογράμμισα και στο κείμενό μου αναφορικά με την απόλυσή της ,αυτή έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία,καθώς η κάθε λέξη
τής Γκολεμά,η κάθε φράση της μέσα από την ''Κεραία'' της, γινόταν νούμερο 1 είδηση.Συνεπώς,η απομάκρυνσή της συνιστά μεγάλη απώλεια για την εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου,την οποία,για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ο μισός πληθυσμός την ήξερε και τη διάβαζε εξαιτίας της μεγάλης δημοτικότητας κι αναπαραγωγής των γραφομένων τής τηλεκριτικού...

Μάλιστα,ας σημειωθεί πως,όπως αναφέρει κι η ίδια ,κάθε Πέμπτη έκλεινε τη στήλη της,κι άρα μάλλον καθόλου τυχαία δεν είναι η ημέρα που επέλεξε να αναφερθεί στο γεγονός της απομάκρυνσής της.

Πιο συγκεκριμένα,η Ντέπυ Γκολεμά, μέσα από το profile της, ανέφερε τα εξής:
''Καλημέρα,παίδες. Παράξενο πρωινό....Κανονικά τώρα θα ήμουν στην εφημερίδα να κλείνω το ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ, τη στήλη μου, όπως κάθε Πέμπτη εδώ και 7 χρόνια. Δεν είμαι,όμως. Λόγοι περικοπής και ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Και δεν μπόρεσα να σας πω και ένα ζεστό ευχαριστώ. Δεν πειράζει, το λέω από δω. Όπως από δω λέω και την αγαπημένη μου φράση:πάμε πάλι...''.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα