ΝΟΜΙΜΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ FM!

10:33 30/10/2012 - Πηγή: TVNea
Άλλος ένας σταθμός (ο υπ' αριθμόν 43), προστίθεται στους νομίμως λειτουργούντες της FM μπάντας των Αθηνών. Ο Χριστιανισμός FM, της "ελεύθερης αποστολικής εκκλησίας της Πεντηκοστής", μετά από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας, νομιμοποιήθηκε από το ΕΣΡ, καθώς η αρχή στην τελευταία της συνεδρίαση, χορήγησε άδεια λειτουργίας ραδιοφωνικού σταθμού, στην εταιρεία "Πνοή Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης Α.Ε.", που τον διαχειρίζεται.
Ο σταθμός που εξέπεμπε μέχρι τον Μάρτιο του 2001 στην συχνότητα 93.9 FM -η οποία έχει καταργηθεί, λόγω της εκπομπής του Επικοινωνία FM στους 94- και έκλεισε λόγω της γνωστής υπόθεσης του Ελ. Βενιζέλος, έχει πλέον το δικαίωμα να εκπέμπει νόμιμα εντός Αθηνών, όχι όμως πριν καθοριστεί από το αρμόδιο υπουργείο, η νέα συχνότητα εκπομπής του.

Το ΕΣΡ κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αδειοδότησης του 2001, μοριοδότησε παράνομα όπως αποδείχθηκε, με 0 βαθμούς τον Χριστιανισμό, ο οποίος μέχρι τότε εξέπεμπε νόμιμα, ενώ σε εκ νέου μοριοδότηση, ο σταθμός βαθμολογήθηκε με 5 βαθμούς, γεγονός που δικαίωσε τους ιθύνοντες του σταθμού. Ο Χριστιανισμός FM, αρχικά άσκησε αίτηση θεραπείας, που ζητούσε την αναβαθμολόγησή του στα 5,5 μόρια και (εμμέσως) την ανάκληση της άδειας του 20ου αδειοδοτηθέντα σταθμού (Alpha 98.9) και χορήγηση της σε αυτόν, κάτι όμως που δεν δέχθηκε το ΕΣΡ, που αποφάσισε τα παραπάνω. Ο ραδιοσταθμός όλα αυτά τα χρόνια μέχρι σήμερα, εξέπεμπε και εκπέμπει μέσω αναμεταδόσεων σε διάφορες περιοχές της επαρχίας...http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα