Νίκος Μουτσινάς: «Δεν μ' έχουν ενοχλήσει οι δηλώσεις του Νότη»

13:46 12/11/2011 - Πηγή: TVNea
Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά βρέθηκε χθες το πρωί ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής του «Δέστε τους» μίλησε για τις συνεργασίες του, για τις δηλώσεις του Νότη Χριστοδούλου και αποκάλυψε, όσον αφορά τα προσωπικά του, για ποιο λόγο ξεκίνησε ψυχοθεραπεία. Απολαυστικός ήταν ο διάλογος μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Νίκου Μουτσινά όταν ο παρουσιαστής του «Πρωινού Μου» ζήτησε από τον καλεσμένο του το λόγο που τον σατιρίζει κάθε μέρα στην εκπομπή «Δέστε τους». «Δε με ενοχλεί ο τρόπος που τρως, με ενοχλεί που τρως» είπε ο Νίκος Μουτσινάς
και οι παρουσιαστές ξέσπασαν σε γέλια. Ο παρουσιαστής του Alpha θυμήθηκε τις συνεργασίες του με την Κατερίνα Καραβάτου τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Ελένη Μενεγάκη: «Θα τα ξαναέκανα όλα, αλλά με διαφορετικό μυαλό. Βλέποντας τον εαυτό μου σε παλιές εκπομπές θέλω να με χαστουκίσω. Γιατί τότε δεν ήξερα και έβγαινε όλο αυτό το ειρωνικό στυλάκι υπερβολικό. Άνετα θα με χαστούκιζα»

Όσον αφορά τις δηλώσεις του πρώην συνεργάτη του στο «Δέστε τους» Νότη Χριστοδούλου, ο Νίκος Μουτσινάς είπε πως δεν έχει ενοχληθεί, αλλά τόνισε ότι ο ίδιος θα αντιμετώπιζε την κατάσταση διαφορετικά και δε θα έβγαινε να κάνει δηλώσεις. Το απωθημένο του Νίκου Μουτσινά ο οποίος έχει ασχοληθεί και με την τηλεόραση και με το θέατρο είναι μία βραδινή εκπομπή: «Μου αρέσει η εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου. Θα ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο, σε αυτό το concept» ομολόγησε.

Μιλώντας για τα προσωπικά του ο παρουσιαστής του Alpha παραδέχθηκε ότι ξεκίνησε ψυχοθεραπεία μετά το θάνατο του παππού του, που τον έχει στιγματίσει. «Αυτός ήταν ο λόγος που ξεκίνησα. Πώς είναι όταν σου λείπει ένα χέρι, ένα πόδι, το στέρνο; Λείπει κάτι δεν ξέρω τι».


Keywords
Τυχαία Θέματα