Νίκος Μιχαλολιάκος: Είμαστε με την Eλλάδα και όχι με το ευρώ (vid)

09:55 12/11/2012 - Πηγή: TVNea
Αίσθηση προκάλεσε για άλλη μία φορά με την ομιλία του ο Ν. Μιχαλολιάκος.
«Δεν θεωρώ τυχαίο και δεν είναι ότι η συζήτηση αυτή και η ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό, ακολουθεί την συζήτηση και την ψηφοφορία της Τετάρτης. Δεν αποτελεί ο προϋπολογισμός
παρά μία έκφραση αυτού που ψηφίστηκε την Τετάρτη. Ήταν το τρίτο μνημόνιο», ανέφερε ο ίδιος, στην έναρξη της τοποθέτησής του από το βήμα της Βουλής, στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2013.

«Ετέθη ένας νέος όρος, που ομολογώ δεν τον αντιλαμβάνομαι. Ο "οικονομικός πατριωτισμός". Είναι ένας νεολογισμός εξαιρετικά επικίνδυνος. Δηλαδή εσείς που ψηφίσατε "ναι" είστε οι οικονομικοί πατριώτες και εμείς που ψηφίσαμε "όχι" οικονομικοί προδότες. Τα περί σωτηρίας της πατρίδας δεν πείθουν κανέναν», υπογράμμισε ο κ. Μιχαλολιάκος, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι «είμαστε με την Eλλάδα και όχι με το ευρώ. Το ξεκαθαρίζω.»

Παράλληλα συμπλήρωσε: «Γνώμη μου είναι ότι από την πρώτη στιγμή όταν ήρθαν εδώ οι εκπρόσωποι των δανειστών, έπρεπε να υπάρχουν δύο κόκκινες γραμμές. Μία για την εθνική άμυνα και μία για τη δημόσια τάξη. Για χάρη του μνημονίου έγιναν δραματικές μειώσεις που αποδυναμώνουν την ένοπλη δύναμη του έθνους μας και τη δυνατότητα του κράτους να αποκαταστήσει τη δημόσια τάξη. Είναι απαράδεκτο να υπάρχουν άνθρωποι σε πολιτικές θέσεις να αμείβονται περισσότερο από όσο αμείβεται ένας ιπτάμενος της πολεμικής μας αεροπορίας. Είναι απαράδεκτο να υπάρχουν μειώσεις όταν καλπάζει η εγκληματικότητα, όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα τα αστυνομικά τμήματα τη στιγμή που λαθρομετανάστες έχουν μερίδιο στην άνοδο της εγκληματικότητας».
«Χάσαμε τη μπάλα βλέποντας τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να χειροκροτούν τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και αντίστροφα, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα σκοτώνονταν», δήλωσε χαρακτηριστικά, ο κ. Μιχαλολιάκος.

πηγή : newsbombhttp://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα