Νίκος Γεωργιάδης:Μην πυροβολείτε το Dancing with the stars!

14:16 25/11/2014 - Πηγή: TVNea
Κάθε σεζόν βγαίνουν εκπομπές που μας αρέσουν και άλλες όχι. Το καλοκαίρι, για παράδειγμα, η μεσημεριανή εκπομπή των Καινούργιου-Σταματόπουλου είχε μπει στο στόχαστρο των κριτικών, αν και έκανε ελαφρώς καλύτερα νούμερα από το «Όλα Παίζουν» που ακολούθησε. Τώρα, όλοι τα βάζουν με το Dancing With The Stars. «Ποιοι stars;» είναι η ερώτηση που κάνουν –και όχι άδικα- πολλοί.

Το ίδιο ακριβώς αναρωτιούνται οι τηλεθεατές και στις ξένες version του εν λόγω format, αφού στην πραγματικότητα, σε καμία χώρα η A class δεν έχει λόγο να μπει σε μια τέτοια διαδικασία. Ακόμα και η Φαίη Σκορδά που θα κάνει guest την προσεχή Κυριακή θα πήγαινε ποτέ να διαγωνιστεί; Ή η Ρούλα Κορομηλά, η Άννα Βίσση και η Ελένη Μενεγάκη; Στις δύο πρώτες σεζόν, όπου η κρίση δεν είχε ακόμα τραυματίσει την τηλεόραση, υπήρχαν σίγουρα πιο γνωστά ονόματα κι αυτό γιατί τα χρήματα που έπαιρναν κάθε εβδομάδα ήταν σχεδόν τετραπλάσια και αυτό ήταν σίγουρα ήταν ένα σοβαρό κίνητρο.

Θα συμφωνήσω επίσης με τον Γιώργο Λιάγκα, ότι η επιλογή του Κώστα Μαρτάκη δεν ήταν ό,τι πιο πετυχημένο έχουν σκεφτεί οι ιθύνοντες, αλλά σοβαρά τώρα, μπορεί ο παρουσιαστής τoυ backstage να είναι υπεύθυνος για τα νούμερα τηλεθέασης (τα οποία παραμένουν πολύ πάνω από τον μέσο όρο του σταθμού, άρα μόνο αποτυχία δεν μπορεί να θεωρηθεί. Επίσης τώρα που τελειώνει το Music School του Mega, είναι δεδομένο ότι θα ανέβουν). Η Δούκισσα είναι καλύτερη και πιο όμορφη φέτος , η Κάτια Δανδουλάκη νεότερη (!), ο Γιάννης Λάτσιος έχει μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση, ο Γαβαλάς διασκεδάζει να προκαλεί, ενώ η Γκαλένα και ο Κωστάλας είναι οι σταθερές αξίες με τον αέρα της εγκυρότητας. Όσο για τις χαμηλές βαθμολογίες, που πολλούς δεν βρίσκουν σύμφωνους, στο εγχώριο DWTS οι κριτές είναι πολύ πιο ελαστικοί και τα σχόλιά τους πιο μαλακά σε σχέση με τους ξένους συναδέλφους τους που εκτοξεύουν δηλητηριώδεις ατάκες σαν τον παλιό, «κακό» Θεοφάνους). Το DWTS είναι αυτό που είναι, ένα χαρούμενο show που έχει πλάκα να το βλέπεις με παρέα και το σχολιάζεις από το twitter. Βλέπεις εντυπωσιακά ρούχα, ακούς ωραία τραγούδια, περιμένεις αν θα γλιστρήσει κανένας παίκτης και φυσικά ποιος θα φύγει κάθε φορά στο τέλος. Δεν χρειάζεται να έχεις μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Επειδή, λοιπόν, αυτή μπορεί να είναι και η τελευταία του σεζόν, ας χαρούμε το παιχνίδι γιατί κάτι μου λέει ότι θα το εκτιμήσουμε περισσότερο όταν μας λείψει, όπως άλλωστε μας συμβαίνει και με πολλά άλλα πράγματα σε αυτή τη ζωή!

entertv.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα