Νίκος Γαλανός:''Αποδέχτηκα την πρόταση για το 9 ΜΗΝΕΣ γιατί εμπιστεύομαι τους σεναριογράφους''

13:47 19/11/2015 - Πηγή: TVNea
Ο Νίκος Γαλανός υποδύεται με μεγάλη επιτυχία το ρόλο του «κακού» Πέτρου στην καθημερινή σειρά του STAR «9 μήνες». Ο καταξιωμένος ηθοποιός λίγο πριν αναχωρήσει για την Κύπρο, μας μίλησε αποκλειστικά για όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια.

Γιατί είπατε ξανά «ναι» σε καθημερινή σειρά;
«Είπα “ναι” γιατί εμπιστεύομαι την Άννα Αδριανού και τον Γιάννη Μπότση που το γράφουν. Από την αρχή πίστεψα ότι θα είναι μια καλή δουλειά».
Δεν σας τρόμαξε το γεγονός ότι η σειρά
γυρίζεται εξ ολοκλήρου στην Κύπρο;
«Στην αρχή με τρόμαξε! Η παραγωγή μού είχε προτείνει αν γινόταν να έμενα για κάποιους μήνες στην Κύπρο, φυσικά με κάποια διαλείμματα. Στο τέλος, όμως, βρήκα μια “φόρμα” συνεργασίας ώστε και να μένω εκεί κάποιες ημέρες αλλά να είμαι και στην Αθήνα. Τώρα έχω συνηθίσει...».
Τα τελευταία χρόνια στις τηλεοπτικές σειρές που πρωταγωνιστείτε υποδύεστε τον κακό και αδίστακτο. Ποιες είναι οι αντιδράσεις του κόσμου;
«Για την ώρα δεν νομίζω ότι έχει βγει τόσο πολύ το κακό πρόσωπο του Πέτρου που κάνω στους “9 μήνες”. Ούτε ξέρω πώς θα βγει από τους συγγραφείς. Πάντως δεν υπάρχουν κάποιες ακραίες αντιδράσεις. Φαντάζομαι ότι αυτό θα γίνει σε έναν με δύο μήνες. Να σου πω την αλήθεια, χαίρομαι που κάνω τον κακό, γιατί αυτοί οι ρόλοι έχουν περισσότερο “ζουμί”».
Πώς αντιδρά ο Πέτρος όταν μαθαίνει για τη σχέση της Δάφνης με τον Αντρέα;
«Αν και στην αρχή ο Πέτρος είχε φωνάξει τον Αντρέα για να είναι κοντά στη Δάφνη ώστε να την “ελέγχει”, δεν μπορεί να αποδεχτεί εύκολα το γεγονός ότι η κόρη του θέλει να προχωρήσει σε σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Νομίζω, όμως, ότι κάπου θα προχωρήσει το ειδύλλιο των παιδιών και κάποια στιγμή θα το αποδεχτεί και ο πατέρας τής. Όλα αυτά βέβαια μέχρι να βγουν στο προσκήνιο διάφορα γεγονότα».
Στην αρχή δεν θέλατε τον Μάριο στη ζωή της Δάφνης, αλλά στη συνέχεια κάνετε τα πάντα για να τη σώσετε. Γιατί;
«Ο Πέτρος δεν εμπιστεύεται τον Μάριο γιατί τον θεωρεί “λίγο” και έτσι βάζει δίπλα της τον Αντρέα. Ωστόσο στη συνέχεια καταλαβαίνει ότι το αίσθημα μεταξύ Δάφνης και Αντρέα είναι πολύ δυνατό. Με τη λογική του τεχνοκράτη δικηγόρου καταλαβαίνει ότι το να φέρνει συνέχεια αντιρρήσεις ίσως να μη βγει σε καλό και να χάσει την κόρη του».
Κατά βάθος, όμως, ο Πέτρος ποιον θέλει περισσότερο;
«Τον Μάριο δεν τον ήθελε γιατί δεν είχε δυναμική προσωπικότητα, ενώ στον Αντρέα παραδέχεται κάποια πράγματα όπως ότι είναι δυναμικός, οπότε και μπορεί να καλύψει και να προστατέψει την κόρη του λόγω της δουλειάς της».
Με τον Αχιλλέα τι είναι αυτό που σας συνδέει;
«Αυτοί οι δύο άνθρωποι γνωρίστηκαν κάποια στιγμή και όταν ο Αχιλλέας είχε μπλεχτεί με τις παρανομίες, χρειάστηκε ένα δικηγόρο. Μέσα από αυτή την αμοιβαία επαγγελματική σχέση μπλέχτηκε και ο Πέτρος. Στην πορεία, όμως, μπορεί να γλυκάθηκε με τα παράνομα χρήματα... Απ’ ό,τι φαίνεται όμως, ο Πέτρος έχει μετανιώσει γι’ αυτή τη σχέση, ενώ θα αποκαλυφτούν και άλλα πράγματα...».
Όπως η σχέση του Αχιλλέα με την Εύα.
«Ακριβώς. Ο Πέτρος δεν το ξέρει ακόμα, όπως ούτε και ότι μπλέκονται στην εξαφάνιση της βιολογικής μητέρας της Δάφνης».
Τελικά η Έλενα ήταν ο μεγάλος έρωτας του Πέτρου;
«Για τον Πέτρο θεωρείται ξεκάθαρο ότι η Ελενα ήταν ο μεγάλος έρωτάς του».
Ο Πέτρος είναι ο πραγματικός πατέρας της Δάφνης;
«Ναι. Μέχρι στιγμής αυτό ξέρουμε, γιατί με τους συγγραφείς ενός καθημερινού σίριαλ δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος!».

Πηγή:TV24http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
που γυριζεται οι 9 μηνες
Τυχαία Θέματα