Νίκος Αναδιώτης: Το ξεκίνημα στον Alpha & η ζωή με τον γιο του

12:46 13/4/2014 - Πηγή: TVNea
Ο Νίκος Αναδιώτης φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» και μίλησε για το ντεμπούτο του στην πρωινή ζώνη του Alpha, την πολυσυζητημένη σειρά «Βασιλιάδες», αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην οικογένειά του.

Για το «Happy Day» του Alpha, ο ίδιος είπε: «Στην αρχή δεν ήμουν και πολύ σίγουρος, γιατί δεν ήξερα και την ακριβή μορφή της εκπομπής. Έκανα όμως το δοκιμαστικό, η αλήθεια είναι χωρίς πολλή όρεξη, καθώς δεν μου
είχαν αποσαφηνίσει ποιο θα είναι το concept. Ήμουν διστακτικός. Στη συνέχεια κάναμε ένα δεύτερο ραντεβού, μου εξήγησαν και με μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα την πρόταση».

Ποια είναι, όμως, τα προγράμματα που δεν χάνει ποτέ στην τηλεόραση; Ο Νίκος Αναδιώτης αποκάλυψε: «Το ποδόσφαιρο, ακόμα κι αν μερικές φορές χάνω τον ύπνο μου για να το παρακολουθήσω. Μου αρέσουν και τα ξένα πρωταθλήματα. Είναι μια συνήθεια που έχω από παιδί, δεν μπορώ να την αλλάξω. Για αρκετό καιρό, πάνω από χρόνο, είχα σταματήσει να βλέπω τόσο τηλεόραση όσο παλιότερα».

Όσο για το πολυσυζητημένη σήριαλ «Βασιλιάδες», το άδοξο τέλος του και τα δεδουλεύμενα που δεν εισπράχθηκαν ποτέ, ο Νίκος Αναδιώτης είπε: «Πήραμε κάποια ελάχιστα χρήματα πριν από τα Χριστούγεννα. Τώρα μάθαμε ότι ίσως πάρουμε ξανά κάποια μετά το Πάσχα. Ας έρχονται έστω κι έτσι, σιγά σιγά. Από όσο γνωρίζω, είναι σχεδόν "ξεγραμμένα" τα χρήματα. Ευτυχώς, η δικηγόρος μας κάνει καλά τη δουλειά της και, παρόλο που έχει περάσει καιρός, κάτι παίρνουμε. Πέρα από το εγωιστικό του πράγματος, ότι είναι δηλαδή δουλεμένα λεφτά, τα έχουμε ανάγκη όλοι μας αυτό τον καιρό».

Για την οικογένειά του, μετά τον ερχομό του γιου του στον κόσμο, ο Νίκος Αναδιώτης εξομολογήθηκε: «Το μόνο που έχει μείνει ίδιο είναι ότι η γυναίκα μου με αφήνει να βλέπω μπάλα και την ευχαριστώ γι’ αυτό. […] Βοηθάω τη γυναίκα μου με μεγάλη μου χαρά! Και πάνα τού αλλάζω αν χρειαστεί. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι όλα αυτά τα κάνει η Βασιλική και εγώ λειτουργώ βοηθητικά όταν δεν μπορεί εκείνη», ενώ συμπλήρωσε: «Όνειρα κάνω από τότε που έμαθα ότι θα γίνω πατέρας. Θα ήθελα πρωτίστως να έχει υγεία. Επίσης νομίζω ότι θα τον διαπαιδαγωγήσω διαφορετικά από ό,τι οι γονείς μου εμένα. Στη δική μας γενιά, αν δεν έκανες κάτι καλά και ήταν εκνευρισμένος ο γονιός, μπορεί να σου έριχνε και κανένα χαστούκι. Χωρίς να λέω ότι και αυτό ήταν απόλυτα κακό ή ότι μου άφησε τραύματα. Απλά θα προσπαθήσω να έχω περισσότερο υπομονή».

Τέλος, σχετικά με το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, ο ίδιος είπε: «Περιμένω να ηρεμήσει πρώτα η Βασιλική και μετά βλέπουμε. Για να γίνει ακόμη ένα παιδί, πρέπει να συμφωνούν και οι δύο. Εννοείται ότι θα ήθελα και μια κόρη!».
Keywords
Τυχαία Θέματα