Νίκος Αναδιώτης: Μιλάει για τη στιγμή που γεννήθηκε ο γιος του: «Τα δάκρυα ήταν ασταμάτητα, ποτάμι»

16:32 1/11/2013 - Πηγή: TVNea
Ο Νίκος Αναδιώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για τη στιγμή που κράτησε στην αγκαλιά του τον νεογέννητο γιο του, το πόσο άλλαξε η ζωή του ίδιου και της συζύγου του, αλλά και για την επιστροφή της σειράς «Βασιλιάδες».

Τι δήλωσε για τη διαδικασία του τοκετού, στην οποία ήταν παρών; «Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος τρόπος να σε φέρει πιο κοντά στην σύντροφό σου μια τέτοια στιγμή. Όταν "αγωνιά" η γυναίκα
σου να φέρει στον κόσμο το παιδί σας, τον καρπό της ευτυχίας σας... Εκείνη τη στιγμή εκτιμάς τη φύση της γυναίκας, γιατί η πίεση και ο πόνος είναι πολύ μεγάλος», είπε ο Νίκος Αναδιώτης, ενώ στη συνέχεια σχετικά με την πρώτη στιγμή που κράτησε στην αγκαλιά του τον γιο του, εξομολογήθηκε: «Τα ελληνικά μου είναι πολύ "φτωχά" για να το περιγράψω. Τα δάκρυα ήταν ασταμάτητα, ποτάμι. Εκεί που ακούς το πρώτο κλάμα και καταλαβαίνεις ότι είναι όλα καλά, κάθεσαι και το συνειδητοποιείς. Η εικόνα του να βλέπεις τη γυναίκα σου με το παιδί σας είναι μοναδική».

Έχει αλλάξει κάτι στην σχέση με τη σύζυγό του μετά τη γέννηση του μωρού; «Δεν έχω κανένα παράπονο από τη γυναίκα μου, μακάρι να μπορούσε να ασχοληθεί και περισσότερο με το μωρό μας. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι οι προσφωνήσεις. Φωνάζει η γυναίκα μου "μωρό μου" και μετά καταλαβαίνω ότι δεν εννοούσε εμένα! Θα την βρούμε τη λύση όμως», σχολίασε με χιούμορ ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Νίκος Αναδιώτης, όμως, μίλησε και για την επιστροφή της σειράς «Οι Βασιλιάδες» στο Mega: «Είναι κάποια επεισόδια που είχαμε γυρίσει μαζί με τα ήδη "γνωστά", απλώς δεν είχαν προβληθεί. Θα προβληθούν τώρα, γιατί έτσι αποφάσισε το κανάλι. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι ήθελε ο ΑΝΤ1 να "πάρει" τη σειρά, γιατί εμείς έχουμε υπογράψει και για άλλα επεισόδια που δεν έχουν καν γυριστεί. [...] Μακάρι να γίνει αυτό, το θέλουμε και εμείς και οι τηλεθεατές», είπε χαρακτηριστικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα