Νένα Μεντή: "Δέχτηκα απίστευτες προτάσεις για όλα τα πρωινάδικα και τα μεσημεριανά. Ακόμα και δικό μου θέατρο μου έδιναν."

12:01 27/1/2015 - Πηγή: TVNea
Η Νένα Μεντή μίλησε στη Lifo.Οι «Τρεις Χάριτες» των Παπαθανασίου-Ρέππα ήταν ένας σταθμός για μένα. Γινόταν χαμός. Δεν είχα συνειδητοποιήσει τι αντίκτυπο θα είχε αυτό στην αναγνωρισιμότητά μου. Έβγαινα από το σπίτι μου και γινόταν διαδήλωση. Σχολεία, παιδάκια, να φωνάζουν στον δρόμο, μια κατάσταση απίστευτη. Το ξεπέρασα με χιούμορ. Η επιτυχία επαναλήφθηκε με το
«Δις Εξαμαρτείν». Θεωρώ σημαντική τη γνωριμία μου με τον Θανάση και τον Μιχάλη, γιατί δεν απαξιώνω μια προσέγγιση με μια ελαφράδα απέναντι στα πράγματα. Είναι πάρα πολύ σπουδαίο να μη βαραίνουνε τις καταστάσεις και ως ηθοποιός δεν μου αρέσει η σοβαροφάνεια. Σταρ δεν ένιωσα ποτέ, αλλά δέχτηκα απίστευτες προτάσεις – καταρχάς, για όλα τα πρωινάδικα και τα μεσημεριανά. Ακόμα και δικό μου θέατρο μου έδιναν. Αλλά ήμουν πολύ πιο σταθερή και πιο άνετη στις επιλογές μου πια. Έκανα 12 σίριαλ όλα αυτά τα χρόνια, κυρίως κωμωδίες. Αυτό μου έδωσε τη δυνατότητα να απορρίψω προτάσεις στο θέατρο. Δεν είχα ποτέ φιλοδοξίες να κάνω κάποια έργα ή έναν πρωταγωνιστικό ρόλο. Όταν ήρθε η ώρα του, έκανα το Τρίτο Στεφάνι που το ήθελα πάντα.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα