ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ: «Τα 5 κλειδιά» ξεκλειδώνουν τον... ΑΝΤ1

10:30 14/5/2016 - Πηγή: TVNea
Μετά το «Βαλς με 12 θεούς», ακόμη ένα best seller που φέρει την υπογραφή της Λένας Μαντά
ετοιμάζεται να μεταφερθεί στη μικρή οθόνη. Αυτή τη φορά πρόκειται για «Τα 5 κλειδιά», με τα «μαγειρέματα» να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η ελληνική παροιμία «από Μάρτη καλοκαίρι κι από Αύγουστο χειμώνα» φαίνεται να ταιριάζει... γάντι στα στελέχη του ΑΝΤ1 Κύπρου και Ελλάδας
που θέλουν να μεταφέρουν στην τηλεόραση «Τα 5 κλειδιά», τα οποία βασίζονται στο ομώνυμο -αστυνομικό- μυθιστόρημα της Λένας Μαντά. Γι’ αυτό σας είχαμε ενημερώσει σχετικά από τον Μάρτιο κιόλας, οπότε και έγιναν οι πρώτες κρούσεις στη δημοφιλή συγγραφέα, με την ίδια να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτική. Μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων, οι δύο πλευρές φαίνεται να κατέληξαν σε συμφωνία και πλέον όλα παίρνουν το δρόμο της παραγωγής. Τη διασκευή του σεναρίου υπογράφει η Ρένα Ρίγγα («Ακρως οικογενειακόν», «Ευτυχισμένοι μαζί» κ.ά.), ενώ στην ομάδα βρίσκεται και ο Κώστας Βαζάκας («Μαζί σου», «Το δαχτυλίδι της φωτιάς» κ.ά.). Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Ρέινα Εσκενάζυ και ο Κώστας Χριστοφόρου, οι οποίοι συνεργάστηκαν και στην καθημερινή σειρά «Χωρίς εσένα». Αυτή την περίοδο οι συντελεστές βρίσκονται σε συζητήσεις με γνωστούς Ελληνες και Κύπριους ηθοποιούς ώστε να «ζωντανέψουν» τους ενδιαφέροντες χαρακτήρες του βιβλίου, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν πέσει οι όποιες υπογραφές. Κάποια από τα πρόσωπα που έχουν δεχτεί σχετική πρόταση είναι η Ηλιάνα Μαυρομάτη για το ρόλο της «Κυβέλης Δελμούζου», ο Χρήστος Σπανός για το ρόλο του «Λεωνίδα», αλλά και ο Γιάννης Στάνκογλου για το ρόλο του «Ορέστη Δελμούζου». Μάλιστα ο τελευταίος, ενώ τον κέντρισε η ιδέα, αρνήθηκε ευγενικά λόγω άλλων υποχρεώσεων και θα κάνει κάποια γκεστ εμφάνιση κατά τη διάρκεια της σειράς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγγραφέας Λένα Μαντά έθεσε κάποιους δικούς της όρους στο συμβόλαιο συνεργασίας, ώστε να είναι σίγουρη ότι «δεν θα ζήσω παρεμφερείς περιπέτειες με το “Βαλς με 12 θεούς”. Βρισκόμαστε συνεχώς σε συζητήσεις με την παραγωγή και τους συντελεστές για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα σε όλα τα επίπεδα. Αυτή τη φορά, μάλιστα, έθεσα και κάποιους όρους στο συμβόλαιο μου».

TV24http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
καινουργια ταινια του αντ1 πεντε κλειδια, ta5kleidia
Τυχαία Θέματα