Νέα εμφάνιση για το Euronews από την Τετάρτη 8/10

15:31 8/10/2013 - Πηγή: TVNea
Με ανανεωμένη εμφάνιση ξεκινά την τηλεοπτική σεζόν 2013-2014 ο διεθνής ειδησεογραφικός τηλεοπτικός σταθμός Εuronews.

Συγκεκριμένα για τις 3 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος της Τετάρτης 8 Οκτωβρίου 2013 έχει προγραμματιστεί η προβολή της ανανεωμένης εμφάνισης του διεθνούς ενημερωτικού σταθμού Euronews.

Μεταξύ των στοιχείων που αποτελούν την ανανέωση της on air εικόνας του προγράμματος του σταθμού είναι οι μεγαλύτερες διαστάσεις on screen
εκπομπής καθώς και ο ορισμός χρωμάτων για κάθε θεματική ενημερωτική ενότητα.

Τόσο στην εισαγωγή του "live" προγράμματος, της έκτακτης επικαιρότητας αλλά και του διάσημου "no comment", που εισήγαγε το euronews ήδη από την αρχή της εκπομπής του το 1993, και του "no comment live" επικρατούν έντονες αποχρώσεις του κόκκινου και κεντρικό χαρακτηριστικό την υδρόγειο.

Το euronews συστήνει στους τηλεθεατές την παγκόσμια καινοτομία στα ενημερωτικά κανάλια, το Διεθνές Ρολόι, το οποίο αναφέρει την ώρα στην οποία βρίσκονται μεγάλες πόλεις σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Υιοθετεί επίσης την τακτική που εφαρμόζουν ήδη διεθνή ενημερωτικά τηλεοπτικά δίκτυα, της χρήσης του λογαριασμού Twitter των ρεπόρτερ του.

Το νέο habillage περιλαμβάνει τέλος πιο καθαρό, πιο σαφή τρόπο παρουσίαση των εκπομπών με την προώθηση και προβολή των προσώπων που παρουσιάζουν τα προγράμματα του σταθμού.

Οι κάρτες που οδηγούν στα διαφημιστικά διαλείμματα αλλά και τα animated γραφικά στα δελτία καιρού έχουν επίσης ανανεωθεί, με πολύ πιο έντονα, πιο ζωηρά χρώματα.

Το σκεπτικό της ανανέωσης βασίζεται στο τρίπτυχο μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα, περισσότερες υπηρεσίες, μεγαλύτερη ενέργεια... Περισσότερο euronews.

Πηγή:.olympiobima.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα