ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ: Φουλ μηχανές για την Κατερίνα Καινούργιου

16:30 15/9/2015 - Πηγή: TVNea
Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες της νέας απογευματινής εκπομπής του ALPHA, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου. Την ίδια ώρα, εξακολουθούν να γίνονται τα δοκιμαστικά για την παρέα που θα βρίσκεται στο πλευρό της…

Αυτή την περίοδο στον ALPHA τρέχουν και δεν φτάνουν προκειμένου να τακτοποιήσουν μία-μία τις εκκρεμότητες που αφορούν τις ψυχαγωγικές
εκπομπές. Ειδικότερα σε ό,τι αφορά την ολοκαίνουρια καθημερινή απογευματινή εκπομπή, πολλά από τα «μέτωπα» παραμένουν ανοιχτά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Κατερίνα Καινούργιου θα εξακολουθεί να δίνει το «παρών» στη συγκεκριμένη ζώνη για έκτη συνεχόμενη χρονιά («Δέστε τους», «Ολα παίζουν»). Βλέπετε, τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες της 30χρονης δημοσιογράφου και γι’ αυτό θέλησαν να είναι η μόνη που θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους μετά το τέλος του «Ολα παίζουν».

Αν και οι ιθύνοντες τηρούν σιγή ιχθύος για το ποιο θα είναι το concept της εν λόγω εκπομπής, εμείς μάθαμε ότι θα κινείται στα ίδια πρότυπα με τις προηγούμενες. Δηλαδή μια παρεΐστικη εκπομπή που όλοι θα έχουν ίσους ρόλους μεταξύ τους και θα έχει τα πάντα: Από lifestyle θέματα μέχρι σχολιασμό.

Μάλιστα, από το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου που επέστρεψαν στις εγκαταστάσεις του καναλιού, οι υπεύθυνοι της παραγωγής και η Κατερίνα Καινούργιου κάνουν συνεχώς δοκιμαστικά για να δουν ποιοι θα είναι μαζί της. Από εκεί πέρασαν άπαντες: Δημοσιογράφοι, μοντέλα, ηθοποιοί. Ωστόσο κάποιοι κατάφεραν να ξεχωρίσουν.

Μερικά από τα πρόσωπα που διεκδικούν μια θέση μπροστά από τις κάμερες είναι η Φωτεινή Πετρογιάννη που παρουσίασε με τον Δημήτρη Μάρκο την εκπομπή «Η γειτονιά μας», ο stand up comedian Δημήτρης Χριστοφορίδης, αλλά και ο δημοσιογράφος Χρήστος Βαρθαλίτης, άρτι αφιχθείς από τη δημοσιογραφική ομάδα της ωραίας «Ελένης» (σ.σ. Μενεγάκη). Ακόμη ένα πρόσωπο που πέρασε από τα δοκιμαστικά είναι ο Αντώνης Βλοντάκης. «Είναι αλήθεια ότι πέρασε από δοκιμαστικό και άρεσε πολύ τόσο στους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής όσο και στους υπεύθυνους του καναλιού», αναφέρει πηγή στο περιοδικό.

Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς ο χρόνος πιέζει και σύμφωνα με τον προγραμματισμό η πρεμιέρα προγραμματίζεται για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.

tv-24.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα