Ναταλία Γερμανού: Οι αλλαγές στη ζωή της και το κόνσεπτ της εκπομπής στον ΑΝΤ1

13:02 5/9/2013 - Πηγή: TVNea
Η Ναταλία Γερμανού είναι αναμφίβολα ένα από τα νέα "δυνατά χαρτιά" του ΑΝΤ1 για την καινούρια σεζόν ενώ παράλληλα η ίδια φαίνεται να εκπληρώνει ένα από τα όνειρά της σε επαγγελματικό επίπεδο, παρουσιάζοντας τελικά ένα talk show.
Πώς ακριβώς θα είναι, όμως, αυτή η εκπομπή και τι έχει ειπωθεί στις συζητήσεις της παρουσιάστριας με τον ΑΝΤ1; «Η Ναταλία επέστρεψε από τις καλοκαιρινές της διακοπές και ξεκίνησε αμέσως την προετοιμασία
για τη νέα της εκπομπή. Οι σκέψεις, αρχικά, κινούνταν προς ένα talk show ανατρεπτικό και με ιδιαίτερα καυστικό χαρακτήρα» αναφέρει πηγή του Yupiii από το στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας, αποκαλύπτοντας ωστόσο πως τελικά αποφασίστηκε αλλαγή κατεύθυνσης: «Το καυστικό ύφος είναι κάτι που δεν ταιριάζει απόλυτα στη Ναταλία -αν και θα μπορούσε να το υπηρετήσει επάξια λόγω της μεγάλης τηλεοπτικής εμπειρίας της. Όμως, μαζί με τους υπευθύνους του σταθμού, το συζήτησαν διεξοδικά και τελικά κατέληξαν στην απόφαση για ένα talk show με έμφαση στους καλεσμένους και όχι αναγκαστικά στις καυστικές ατάκες του παρουσιαστή - κάτι το οποίο αμφότερες οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως είναι το ιδανικό φορμάτ για την εκπομπή της Ναταλίας. Θα είναι, όντως, στα πρότυπα του "Αλάτι και Πιπέρι" που παρουσίαζε ο πατέρας της, Φρέντυ Γερμανός, με την έννοια ότι θα πρόκειται για ένα talk show που δεν θα έχει καμία αναφορά σε ό,τι έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην αμερικανική τηλεόραση, π.χ. στο show της Έλεν ΝτεΤζενέρις, αλλά θα είναι μια εκπομπή που θα επικεντρώνεται στη συζήτηση ανάμεσα στον παρουσιαστή και τον καλεσμένο».
Παράλληλα, η ίδια πηγή αποκαλύπτει στο Yupiii: «Η Ναταλία είναι ενθουσιασμένη με τα νέα δεδομένα στην επαγγελματική της ζωή και η αλήθεια είναι πως και γενικότερα η ζωή της έχει αλλάξει ριζικά τους τελευταίους μήνες. Η αλλαγή τηλεοπτικής στέγης και η αναζήτηση νέου concept λειτούργησαν αναζωογονητικά για εκείνη, ενώ τις ίδιες εβδομάδες οι συγκυρίες θέλησαν και την προσωπική της ζωή να αλλάζει. Η νέα της σχέση με τον Μάνο Ιωάννου την έχει ομορφύνει και έχει λειτουργήσει ευεργετικά για την ίδια. Όσο κι αν ακούγεται κλισέ, η Ναταλία διανύει όντως μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της και νιώθει ανανεωμένη -εξωτερικά αλλά και εσωτερικά».
πηγή:yupiii.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα