Ναταλία Γερμανού: ''Ένιωσα παράξενα με την αποχώρηση της Σίσσυς''

15:01 23/10/2011 - Πηγή: TVNea
Για την αποχώρηση της Σίσσυς Χρηστίδου απο το πρωινό του Σαββατοκύριακου του ALPHA ''Mες την καλή χαρά'' μίλησε η Ναταλία Γερμανού μεταξύ άλλων, καλεσμένη στην μεσημεριανή πλέον Ελένη Μενεγάκη, την Παρασκευή το μεσημέρι.
Ξεκαθάρισε αρχικά πως ''δεν είναι στα μαχαίρια'' οι 2 παρουσιάστριες οπως τις θέλουν συνέχεια
να είναι τα κουτσομπολίστικα περιοδικά και εκπομπές και συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής: 
«Ήξερα ότι είναι ένα κορίτσι όμορφο, νέο, με ταλέντο, που πάντα, τόσα χρόνια ήταν συμπαρουσιάστρια του Θέμου, του Γρηγόρη, της Ναταλίας, κάποια στιγμή.. νισάφι πια! Είναι λογικό να υπάρχει η φιλοδοξία να κάνει τη δική της εκπομπή» απάντησε, ενώ τόνισε: «Ό,τι γίνεται, γίνεται για καλό. Και η Σίσσυ (Χρηστίδου) και ο Παύλος (Σταματόπουλος) έφυγαν για να πάνε κάπου καλύτερα. Και σε εμάς η ομάδα άλλαξε, η εκπομπή ανανεώθηκε, πάντα βγαίνει κάτι καλό!».
Με αφορμή λοιπόν την αποχώρηση της Σίσσυς και του επίσης φίλου της Παύλου Σταματόπουλου, η αναφορά που έκανε για την φετινή πρεμιέρα της εκπομπής της είχε τα εξής λόγια: «Ήταν δύσκολα πολύ. Θυμάμαι, όταν είπα την πρώτη "Καλημέρα" χωρίς δίπλα μου την Σίσσυ, ήταν παράξενο...αμέσως κοίταξα τον καναπέ και ένιωθα ένα κενό! Μου φαινόταν πολύ παράξενο που δεν είδα τον Παύλο εκεί». 
Το σίγουρο είναι οτι όλα συνηθίζονται σ αυτην την ζωή, πόσο μάλλον πράγματα που δεν είναι τόσο δυσάρεστα όσο θέλουν κάποιοι να τα παρουσιάζουν. Η Ναταλία καθε Σαββατοκύριακο, και η Σίσσυ τις καθημερινές στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου, τουλάχιστον γι αυτήν την τηλεοπτική σαιζόν θα μας λένε μια πανέμορφη ''Καλημέρα'' και θα μας φτιάχνουν όλη την εβδομάδα!





Keywords
Τυχαία Θέματα