Ναταλία Δραγούμη: Η άποψη για την απιστία και ένας τέλειος γάμος !

16:11 1/11/2011 - Πηγή: TVNea
Kι ομως...η Ναταλια Δραγούμη, δεν είναι σαν την τραγουδίστρια Λίτσα Γιαγκούση που σ' ενα τραγούδι της δηλώνει οτι την απιστία δεν την συγχωράει. Η ηθοποιός καλεσμένη την Δευτέρα το μεσημέρι, στην Ελένη Μενεγάκη, μίλησε εκτός των άλλων και για το θέμα της απιστίας στον γάμο, με αφορμή την σχετική δήλωση που είχε κάνει την περασμένη Κυριακή το απόγευμα στην έκτακτη σε ώρα προβολής της, εκπομπή '"Μες την καλή χαρά'' η Νόνη Δούνια.
Συγκεκριμένα η κυρία Δραγούμη είπε ότι συγχωρεί την
απιστία αν πρόκειται για «βλακεία της στιγμής» και ταυτόχρονα αποκάλυψε το μυστικό του επιτυχημένου γάμου. Ομως η Ελένη Μενεγάκη απόρησε τόσο πολύ στην δήλωση αυτή της ηθοποιού περι απιστίας και έτσι, κρίθηκε απαραίτητη μια διεύκρινηση απ την Ναταλία Δραγούμη: «Συγχωρώ τη “βλακεία της στιγμής”, όχι την απιστία που θα έχει συναίσθημα».
Όσον αφορά τη σχέση της με τον σύζυγό της,η ίδια δήλωσε πως αυτό που τους κρατά μαζί είναι η ελευθερία τους: «Η ελευθερία είναι η συνταγή. Είναι σημαντικό να έχω την ελευθερία μου, να έχει εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο (…) Για παράδειγμα σε λίγο καιρό θα πάω με μία φίλη μου στο Άμστερνταμ, χωρίς γκρίνια! (του συζύγου)»
Επιπλέον, η Ναταλία Δραγούμη εξήγησε πώς βρίσκει χρόνο με τον σύζυγό της τη στιγμή που έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: «Έχουμε βάλει στο πρόγραμμα ένα Σαββατοκύριακο να έχουμε μόνοι μας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να είμαστε οι δυο μας, να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν και όχι ότι αρέσει στα παιδιά, να ακούμε τη μουσική που μας αρέσει. Πηγαίνουμε στα μέρη που δεν είναι για μπαμπάδες και μαμάδες, αλλά για γκόμενο και γκόμενα !».
Απο οτι καταλάβαμε, και να μην την ματιάσουμε κιόλας την κοπέλα, τα έχει καταφέρει πολύ καλά στο προσωπικό της επιπέδο όσο και στα επαγγελματικά της, όπου εμφανίζεται μαζί με τον Θανάση Τσαλταμπάση στην θεατρική παράσταση ''Το Μήλο'', καθε Κυριακη, Δευτέρα και Τρίτη. Της ευχόμαστε λοιπόν να έχει καλή συνέχεια σε όλα...διότι είναι ιδιαίτερα συμπαθής σε πολύ κόσμο!



Keywords
Αναζητήσεις
ναταλια δραγουμη γαμος
Τυχαία Θέματα