Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Μιλάει πρώτη φορά για την αποχώρησή της από το «JΟΥ»!

20:47 12/10/2014 - Πηγή: TVNea
Πέρσι, μας συστήθηκε μέσα από το ΣΚΑΪ και την εκπομπή Joy. Φέτος, με ανανεωμένη ομάδα,
βρίσκεται και πάλι στο ΣΚΑΪ, στη νέα εκπομπή με το όνομα Join Us, ενώ ο πρώην συνέταιρός της, Δημήτρης Αργυρόπουλος, «μετακόμισε» με το Joy στο Mega.

Ο λόγος για τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου παραχώρησε συνέντευξη στο
περιοδικό People και μίλησε, μεταξύ άλλων, στην Σόνια Καζόνι για το αν την προβλημάτισε που δύο παρεμφερείς εκπομπές βρίσκονται φέτος σε απέναντι κανάλια, αναφέρθηκε στο «διαζύγιό» της από το ΣΚΑΪ, ενώ δεν εξομολογήθηκε αν έχει υπάρξει κάποια από τις γυναίκες που έχουν περάσει από τον περίφημο καναπέ της που να την έχειεντυπωσιάσει.

Δεν σε προβλημάτισε που δύο παρεμφερείς εκπομπές βρίσκονται φέτος σε απέναντι κανάλια; «Προφανώς. Είναι λίγο παράξενο, αλλά έτσι λειτουργεί η τηλεόραση. Το πρωινό του Μega και του ΑΝΤ1, μέχρι και πέρσι τουλάχιστον, έμοιαζαν. Η εκπομπή της Σπυροπούλου με την εκπομπή της Καραβάτου μοιάζουν, όπως και της Τατιάνας Στεφανίδου με της Ελένης Μενεγάκη. Και παίζονται απέναντι στην τηλεόραση. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά. Από την άλλη, είναι καλό να πολλαπλασιάζεται κάτι που είναι ωραίο και έχει ποιότητα από το να πολλαπλασιάζεται μια σαχλαμάρα. Βέβαια, απ’ ό,τι άκουσα, η εκπομπή του Μega αλλάζει ώρα και θα προβάλλεται στις 15.00, οπότε δεν είμαστε πλέον απέναντι».

Ο «χωρισμός» έγινε τόσο φιλικά; «Σε αυτά τα πράγματα πάντα υπάρχει μια ένταση, μια αναστάτωση, κυρίως όταν είναι κάτι που το έχεις φτιάξει με συναίσθημα. Δεν είναι μια πολυκατοικία, με τούβλα, μπετά και σίδερα. Όταν είναι κάτι στο οποίο έχεις επενδύσει συναισθηματικά, προφανώς ενοχλείσαι πολύ περισσότερο από το να φύγεις απλώς από ένα συνεταιρισμό».

Το Join Us έχει κι αυτό τη λογική μιας εκπομπής που γεννήθηκε από μια παρέα; «Βασικά αυτό είμαστε και το έχουμε αποδείξει. Όλο αυτό ξεκίνησε από την ομάδα του Down Town, που ήταν ο Πάνος Ζόγκας, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κι εγώ. Όταν βγαίναμε έξω πριν από ενάμιση χρόνο για να εξηγήσουμε τι ετοιμάζουμε, αυτό που λέγαμε ήταν «εμπιστευτείτε μας, γιατί αυτή την εκπομπή την κάνει η ομάδα του Down Town». Αυτός ήταν ο σκληρός πυρήνας δημοσιογραφικά στο Joy και παραμένει και στο Join Us. Και συμπληρώθηκε από φίλους μας, συνεργάτες που ήταν ειδικοί σε κάτι. Θέλαμε η ομάδα να είναι αποκλειστικά δημοσιογράφοι. Ακόμα και η Άννα Πρέλεβιτς, που ήρθε φέτος και δεν πάει ο νους σου πως είναι δημοσιογράφος, έχει τελειώσει δημοσιογραφία. Τα κείμενά της τα γράφει μόνη της, όπως όλοι μας.

Από τις γυναίκες που έχουν περάσει από τον περίφημο καναπέ σου ποιες σε έχουν εντυπωσιάσει; «Όλες. Ξέρεις, μεγαλώνοντας, δεν κρίνω τους ανθρώπους, τις επιλογές τους, αν δεν ξέρω τις ιστορίες τους. Μπορεί ένας αναγνωρίσιμος άνθρωπος να έχει κάνει λάθη, που τα κρίνουμε στα περιοδικά ή τις τηλεοράσεις και λέμε «ντροπή, γιατί το έκανε αυτό;», αλλά ο καθένας έχει λόγο που κάνει καθετί κι αυτό, όταν το μαθαίνεις, τον κάνει πολύ συμπαθητικό και ανθρώπινο. Αγάπησα, λοιπόν, όλες τις γυναίκες που κάθισαν σε αυτό τον καναπέ, το δικό μου καναπέ, αφού οι πιο πολλές συνεντεύξεις για το Joy γίνονταν σπίτι μου. Οι περισσότεροι παρουσιαστές λένε πως το πλατό είναι σαν το σπίτι τους, αλλά σε εμάς αυτό ήταν κυριολεκτικό. Έτσι, και οι καλεσμένες έρχονταν με άλλη διάθεση κι εγώ με άλλη τις υποδεχόμουν. Και νομίζω ότι περνούσαν κι εκείνες πολύ ωραία. Μετά από μια συνέντευξη, μια πολύ γνωστή ηθοποιός, μεγάλη σε ηλικία, μου είπε «σ’ ευχαριστώ, πέρασα πάρα πολύ ωραία, σαν να πήγα για καφέ με μια φίλη μου και της είπα αυτά που με απασχολούν. Δεν έχω πολλές φίλες τώρα πια…». Ήταν ό,τι πιο ωραίο μου έχουν πει.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα