Ν. Γερμανού "Νομίζω πως θα πάνε όλα καλά με την εκπομπή":

11:56 20/8/2011 - Πηγή: TVNea
 Η Ναταλία Γερμανού μίλησε σε συνέντευξη της και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι θα κάνει την ερχόμενη σεζόν στην τηλεόραση, καθώς και αν αισθάνεται περισότερο στιχουργός.

Γυρνώντας θα είσαι... Μες στην Καλή Χαρά; Συζητήσατε; Κανονικά μια Γερμανού είναι φίλη των Γερμανών, συνεννοείται...
Αν μιλούσα και γερμανικά, ακόμα καλύτερα! Είναι αλήθεια πως έχω κάνει αρκετά ραντεβού με το κανάλι και είμαι σε συχνή επαφή με τους Γερμανούς διευθυντές μου. Λοιπόν, έχω μια εκπομπή, το Chart Show, που συνεχίζεται κανονικά και την επόμενη σεζόν – έχουν ήδη γυριστεί πέντε επεισόδια και θα γυριστούν άλλα
πέντε. Όσον αφορά το Μες στην Καλή Χαρά, νομίζω πως όλα θα πάνε καλά και θα σας προσφέρουμε γενναίες δόσεις γέλιου και φέτος.
Νιώθεις περισσότερο στιχουργός;
Μμμ!...
Πριν από κάνα μήνα άκουγα ένα τραγούδι μου και προσπαθούσα να ταυτιστώ με το στίχο που είχα γράψει η ίδια. Με έναν παράξενο τρόπο, έχει φύγει από μένα, έχει πετάξει, έχει πάψει να είναι δικό μου και ανήκει πιο πολύ στους άλλους. Πώς να το εξηγήσω; Δεν μπορώ, ρε παιδί μου, να βάλω ένα ουίσκι και να νταλκαδιάσω με δικό μου τραγούδι! Λοιπόν, δεν ξέρω τι νιώθω πιο πολύ. Ο Ρέμος μού είπε μια ωραία κουβέντα –μεταξύ αστείου και σοβαρού– πριν από λίγο καιρό που ήμασταν στο καμαρίνι του. Τον ρώτησα «Δεν είμαι η αγαπημένη σου παρουσιάστρια;». «Γιατί, εσύ νιώθεις παρουσιάστρια;» μου λέει. Έντρομη, εγώ! «Τι; Δεν είμαι παρουσιάστρια; Τι είμαι;». «Αγαπούλα μου, εσύ είσαι ένα μουσικό πολυεργαλείο ». Μου άρεσε αυτή η κουβέντα. Όλα όσα κάνω έχουν κοινό παρονομαστή τη μουσική. Ένα κομμάτι μου βρίσκεται σε καθένα από όλα αυτά.

Down Town
Keywords
Τυχαία Θέματα