Μητσικώστας: Το κόψιμο της εκπομπής από το Mega και τα "καρφιά" για τον...

13:16 20/2/2016 - Πηγή: TVNea

Στο περιοδικό ΥOU μίλησε ο Γιώργος Μιτσηκώστας,και μεταξύ άλλων αναφέρεται τόσο στη σατιρική εκπομπή που θα αναλάμβανε στο Mega αλλά που ποτέ δεν είδαμε ,όσο και στο πόσο δύσκολο είναι το είδος που υπηρετεί...

- Γιατί δεν έγινε τελικά η εκπομπή στο Mega;
"Μου μετέφερε ο Λοΐζος Ξενόπουλος , Διευθυντής προγράμματος, ότι για πολιτικούς λόγους δεν βγήκε. Και βέβαια, τους είπα: "Γιατί με παλεύετε παιδιά από πριν τον Ιούνιο; Δεν στεναχωρήθηκα τόσο όσο ο κόσμος που είχε λαχτάρα να γελάσει"

- Με τα λεφτά τα
είχες βρει;
"Ναι. Ήταν όλα συμφωνημένα. Είχε πάρει έγκριση. Ένα κανάλι αν δεν θέλει να με έχει, παίζονται δυο πράγματα: Είτε ο Μητσικώστας κάνει τα ίδια και τα ίδια πράγματα είτε ζητάει πολλά λεφτά. Εγώ έχω αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι και σε μικρότερα κανάλια που ήμουν αλλά και στο Ε δεν ζητάω περισσότερα από αυτά που δίνουν"

- Όταν ήρθαν όλοι στο Ε εσύ έφυγες...
"Εκεί ήμουν άτυχος. Μάλιστα, απ' ό,τι έχω μάθει,προπληρώθηκαν κιόλας. Η δυσκολότερη δουλειά που μπορεί να κάνει κανείς στην Ελλάδα είναι οι σατιρικές εκπομπές με εύστοχη σάτιρα. Υπάρχει και η επιτηδευμένη που παίζει παιχνίδια. Όποιος ξέρει καταλαβαίνει"

- Τον Λαζόπουλο εννοείς;
"Δεν λέω τίποτα. Το αφήνω στον κόσμο που είναι έξυπνος. Εγώ αυτό που έχω καταλάβει τελευταία -και μου το 'χε πει κάποτε και η Μαλβίνα-είναι ότι: "Η δικιά μας η σάτιρα ενοχλεί πολύ αφού είναι κατευθείαν γροθιά στο στομάχι". Η Μαλβίνα μάς άφησε κι έμεινα εγώ. Τότε δεν το καταλάβαινα γιατί ήμουν πιο νέος"

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα