Μίνα Ορφανού: θα μας εκπροσωπήσει στην επόμενη Eurovision;

17:31 30/5/2014 - Πηγή: TVNea
H νίκη της Conchita Wurst στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision δεν άφησε κανέναν... ασυγκίνητο, αφού σχολιάστηκε όσο τίποτε άλλο στα social media με τον καλύτερο ή χειρότερο τρόπο. Μετά απ' αυτή την πολυσυζητημένη νίκη λοιπόν, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να υποστηρίξουν πως η καταλληλότερη εκπρόσωπός μας στην επόμενη διοργάνωση στην Αυστρία είναι η Μίνα Ορφανού. Η γνωστή ηθοποιός διαθέτει μία πολύ ιδιαίτερη φωνή, ενώ έχει ερμηνεύσει
και το electric κομμάτι "Opera", σε μουσική και στίχους Ανδρέα Λάμπρου.

Τι απαντά η ίδια για αυτό το ενδεχόμενο; Η Μίνα Ορφανού μίλησε στην εφημερίδα Espresso και δήλωσε χαρακτηριστικά: "Δεν θα είχα πρόβλημα να εκπροσωπήσω την Ελλάδα, αν και θα έπαιρνα μεγάλο ρίσκο. Αν κερδίσω θα με αποθεώσουν και αυτό θα δημιουργήσει… θέματα, αν χάσω θα ρίξουν την ευθύνη στην ιδιαιτερότητά μου.Η Conchita στην ουσία είναι ένας… ροκάς που έβαλε μάσκαρα και φουστάνι. Εκεί είναι όλη η ουσία, στο φόρεμα. Αν δείτε, υπάρχουν άνδρες με μακρύ μαλλί και μούσι, οι οποίοι βγάζουν τα φρύδια τους, χωρίς απαραίτητα να είναι gay. Άρα, μια μάνα πώς θα το εξηγήσει αυτό στο παιδί της, όταν πρόκειται για ένα καθαρό αρσενικό;".

Όμως, εάν τελικά αυτό γίνει πραγματικότητα, η Μίνα Ορφανού ξεκαθαρίζει πως θα είναι: "Για την Ελλάδα και μάλιστα με electro opera κομμάτι. Πάνω απ όλα όμως θα είμαι η Μίνα, δεν θα μεταμφιεστώ σε κάτι άλλο".

Κείμενο: Γιάννης Καρακασίδης [Facebook: Giannis Karakasidis]
Keywords
Τυχαία Θέματα