Μια φωνή Πολλά looks!!!! Τι φόρεσαν οι επώνυμοι στην φιλανθρωπική συναυλία!!

15:02 6/7/2014 - Πηγή: TVNea
Μια χώρα μια φωνή. Πολλοί celebrities πολλά Looks! Πάμε να δούμε τι επέλεξαν οι διάσημοι για την εμφάνισή τους στη συναυλία; Χαλαρά casual looks , αέρινες πινελιές και χαλαρά χτενίσματα. Οι περισσότερες Ελληνίδες celebrities απέδειξαν πως γνωρίζουν πώς να είναι κομψές και σε συναυλία.

Ντορέττα Παπαδημητρίου
Λιτή και σε χαλαρo casual street style mood εμφανίστηκε η Ντορέττα
στη συναυλία. Τα ρούχα της εταιρείας Bsb κολακεύουν. H μπλούζα με τις ροκ πινελιές και το φθαρμένο jean ταιριάζει απόλυτα στο στυλ της Ντορέττας.

Μαρία Μπεκατώρου
Η Μαρία εμφανίστηκε με κιμονό της εταιρείας Devotion. Τα κιμονό είναι φουλ τάση φέτος το καλοκαίρι και μας αρέσουν. Χαρίζουν έξτρα πόντους στυλ σε ένα απλό σύνολο.

Μαιρη Συνατσάκη
Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση χωρίς υπερβολές, η Μαίρη επέλεξε ρούχα της εταιρείας Bsb και έδωσε chic πινελιά με τα χρωματιστά πέδιλά της. Η καλοντυμένη Μαίρη έλαμψε με το νεανικό σύνολό της.

Λάουρα Νάργες
Με σύνολο από την εταιρεία Lynne σε ασπρόμαυρους τόνους επέλεξε η Λάουρα. Με crop top που κολακεύει την καλογυμνασμένη κοιλιακή της χώρα και maxi φούστα, έλαμπε στο φακό. Ωστόσο , θα προτιμούσαμε να δείξει τα καλλίγραμμα πόδια της ή η φούστα να ήταν σε άλλη γραμμή που θα κολάκευε περισσότερο το σώμα της.

Γιώργος Λιανός
Jean και tshirt με summer marine διάθεση συμπληρώνουν την Casual εμφάνιση του Γιώργου . Το συγκεκριμένο style είναι safe για το Γιώργο. Θα θέλαμε πολύ να τον δούμε και σε κάτι διαφορετικό.

Γιώργος Λιάγκας
Ο Γιώργος τολμάει τα χρώματα και μας το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές. Έναν ενδοιασμό με το πουκαμισάκι τον έχω (να την πω την αμαρτία μου). Το κόκκινο παντελόνι μας αρέσει πολύ.

Θεμης Γεωργαντάς
Ο Θέμης μας έχει συνηθίσει σε πολύ καλύτερες εμφανίσεις. Θεωρώ πως το κόκκινο πουκάμισο με το ανοιχτό γιακά, η ζώνη και το aqua παντελόνι ήταν παράταιρα συνδυαστικά για το Θέμη. Καλό θα ήταν να είχε προτιμήσει πιο free style και όχι τόσο στημένο.

Δέσποινα Βανδή
Η Δέσποινα πραγματικά έλαμψε και με 3 σύνολά της. Το πρώτο , φρέσκο και καλοκαιρινό ήταν ένα λευκό maxi φόρεμα από το σχεδιαστικό δίδυμο MIRO . Ολοκληρώθηκε με headpiece και bracelet από την Elena Kougianou και την μετέτρεψαν σε αρχαία Ελληνίδα.
Το δεύτερο σύνολο της Δέσποινας αποτελούνταν από ένα tank dress γεμάτο πούλιες από την εταιρεία Replay συνδυασμένο από bomber jacket εξίσου αστραφτερο από MIRO. Σε αυτήν την εμφάνιση η Δέσποινα συνδυάζει το formal look (πουλιες, λάμψη ) με το street sτyle , δεδομένου πως τα tank dresses με τους αριθμούς αλλά και τα bomber jackets είναι σούπερ τάση για στυλάτες εμφανίσεις «του δρόμου». Το look αυτό μας αρεσει παρα παρα πολύ στη Δέσποινα!
Φόρεμα και για την τρίτη εμφάνιση της Δέσποινας, πάλι από MIRO. Διαλέγει μια διάφανη bronze τουαλέτα που αφήνει και πάλι το καλλίγραμμο σώμα της να διαφαίνεται.

Σάσα Σταμάτη
Η Σάσα εμφανίστηκε με boho διάθεση, φορώντας άσπρη τουνίκ, έθνικ σκουλαρίκια, σανδάλια και jean σορτς που κολακεύει τα πόδια της. Θα προτιμούσα τσάντα με κρόσσια που θα απογείωνε το όλο bohemian style.

Κατερίνα Γκαγκάκη
Η Κατερίνα δύσκολα αποχωρίζεται τη rock χαλαρή διάθεσή της. Λευκό top, jean, ελαφρύ γιλέκο και εσπαντρίγιες ολοκληρώνουν το look. Το παπούτσι κάνει όλη τη διαφορά καθώς αποτελεί τάση για το φετινό καλοκαίρι. Άνετο και ευκολοφόρετο δε θα σας προδώσει!

Μελίνα Ασλανίδου
Ντυμένη στα λευκά και η Μελίνα. Και τα 2 σύνολά της ήταν λευκά, το πρώτο μια ολόσωμη φόρμα συνδυασμένη με headband και άκρως ethnic urban διάθεση ενώ το δεύτερο ήταν ένα λευκό maxi φόρεμα. Με διαφορά προτιμούμε τη Μελίνα με την πρώτη της εμφάνιση, καθώς κολάκευε το σώμα της και ξέφευγε από τα φορέματα που τη βλέπουμε συνήθως.

Έλενα (otherview)
Πιστή στο girly look της , η Έλενα διάλεξε ένα τούλινο mini pinup dress.

Έλενα Παπαβασιλείου
Άρτιο concert dress code σε ασπρόμαυρους τόνους για safe αποτέλεσμα από BSB.

Ελένη Χατζίδου
Αγαπημένο look , θυμίζει κάτι από gladiator! Απόλυτο trend τα σανδάλια, συνδυασμένα με το Little White Dress.

Κλέλια Πανταζή
Ασπρόμαυρο look και για την Κλέλια. Άκρως καλοκαιρινή διάθεση με κορμάκι και παντελόνα από την Be You. Αεράτο και άνετο Look που της χαρίζει στυλ.

Ειρήνη Παπαδοπούλου
Το ντύσιμο της Ειρήνης θυμίζει λίγο 70’s , λίγο Έλενα Ναθαναήλ και «κορίτσια στον ήλιο». Μας άρεσε πολύ ο συνδυασμός της jean καμπάνας και του λευκού top. To backpack (τσάντα) κάνει το Look της συναυλιακό.

Σοφη Πασχάλη
Και η Σόφη επέλεξε το trend του καλοκαιριού που δεν είναι άλλο από το κιμονό. Σε έντονο καλοκαιρινό χρώμα , απογειώνει το όλο look της. Το crop top και το jean σορτσάκι είναι ότι πρέπει για την καλογυμνασμένη Σόφη! Ωστόσο θα προτιμούσα άλλη τσάντα.

Άννα Πρέλεβιτς
Η Άννα επέλεξε ένα λευκό δαντελένιο Mini ρομαντικό φόρεμα .Aναδεικνύει υπέροχα το κορμί και το μαύρισμά της, ωστόσο θα το προτιμούσα με ένα ζευγάρι flat sandals.

With Love,Annie D.Krt (Fashion Designer|| Stylist)For more : [email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα