Μία Ελληνίδα στο βρετανικό «X-Factor»

17:16 3/6/2011 - Πηγή: TVNea
Απόλυτα μουσική η κριτική επιτροπήΑνακοινώθηκε την Δευτέρα η νέα κριτική επιτροπή του βρετανικού «X-Factor» σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση σε γνωστό ξενοδοχείο του Λονδίνου. Ο όγδοος κύκλος και τα νέα πρόσωπα της επιτροπής θα κάνουν το ντεμπούτο τους τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Ο Gary Barlow, η Kelly Rowland, η Τούλα Κοντοστάβλος και ο Louis Walsh θα καθίσουν στις καρέκλες των κριτών. Οι τρεις πρώτοι έχουν
κάνει εμπορικές επιτυχίες on stage στην Μεγάλη Βρετανία αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ ο Louis Walsh έχει συμμετάσχει σε παρελθοντικούς κύκλους και θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους μάνατζερ στην Μεγάλη Βρετανία.
Ο Gary Barlow ήταν ...
βασικός τραγουδιστής των Take That και το 2009 ανακηρύχθηκε «καλύτερος Βρετανός στιχουργός όλων των εποχών», η Kelly Roland ήταν μέλος των Destiny’s Child, έχει πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια δίσκους σε παγκόσμιο επίπεδο και το 2002 με το κομμάτι «Dilemma» εκτόξευσε την καριέρα της, αφού μόνο με ένα single κατάφερε να αποσπάσει δεκάδες μουσικά βραβεία. Τέλος η Τούλα (Τουλίσσα)-Παυλίνα Κοντοστάβλος είναι μέλος του χιπ-χοπ γκρουπ N-Dubz, ενώ με τα 22 της χρόνια είναι η νεότερη κριτής τάλεντ-σόου που υπήρξε ποτέ. 
Ο παραγωγός και δημιουργός του σόου Simon Cowell δήλωσε την πεποίθηση του «πως αναζητήθηκε και βρέθηκε μία σπουδαία κριτική επιτροπή, όπου κάθε μέλος της συμβάλει με τον δικό του τρόπο στην δημιουργία ενός σημαντικού αποτελέσματος». Η νεαρή ελληνοβρετανίδα Κοντοστάβλος είπε πως επιθυμεί να φέρει μία πιο νεανική άποψη και να κατευθύνει σωστά τους μελλοντικούς αστέρες της ποπ. Η Kelly Rowland τόνισε πως η βρετανική αγορά έχει καλά κρυμμένα ταλέντα και θέλει να τους βρει, δεδομένης και της απήχησης που γνωρίζει αυτή την περίοδο λ.χ. η Adele, η Jessie J και ο James Blake παγκοσμίως. Στο ίδιο κλίμα και ο Gary Barlow: «Αν δεν βρούμε φέτος έναν παγκόσμιο σούπερ-σταρ δεν θα έχουμε κάνει καλή δουλειά, τουλάχιστον εγώ θα είμαι απογοητευμένος». Ο πιο παλιός δήλωσε «Παθιασμένος και τρισευτυχισμένος! Γύρισα στην καλύτερη δουλειά που υπάρχει και είμαι τόσο ενθουσιασμένος να συνεργαστώ με τον Gary Barlow και τους υπόλοιπους τρία που λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα».
Για τους τύπους ο περσινός τελικός του έβδομου (!) κύκλου του βρετανικού «X» ήταν το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα για το 2010 στην Μεγάλη Βρετανία και συγκέντρωσε πάνω από 17 εκατομμύρια τηλεθεατές. Σύμφωνα με την παραγωγή ο κύκλος σημείωσε στο προτελευταίο live το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης που έχει καταγραφεί στην ιστορία του τάλεντ-σόου.
Keywords
Τυχαία Θέματα