Μια ανάσα πριν από τα ημιτελικά του EUROPA LEAGE

08:42 14/4/2011 - Πηγή: TVNea
Μια ανάσα πριν από τα ημιτελικά του EUROPA LEAGE, 8 ομάδες δίνουν την καθοριστική μάχη: Μπενφίκα, Αϊντχόβεν, Πόρτο, Σπάρτακ Μόσχας, Βιγιαρεάλ, Τβέντε, Μπράγκα και Ντιναμό Κιέβου. Ποιες θα κερδίσουν μια θέση στην τετράδα;
Οι επαναληπτικοί αγώνες της προημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν αυτή την Πέμπτη 14 Απριλίου και ο ΑΝΤ1 θα μας μεταφέρει τον παλμό της σημαντικής διοργάνωσης με μία ακόμα ζωντανή μετάδοση.
Στις 22:05, δείτε ζωντανά από την
Πορτογαλία την προσπάθεια της Μπράγκα να αποκλείσει, μετά την Λίβερπουλ, και την ιστορική Ντιναμό Κιέβου. Η εκπληκτική πορτογαλική ομάδα που ανέτρεψε τα προγνωστικά και βρέθηκε μια ανάσα από τους τέσσερις του θεσμού, έχει πολλές ελπίδες να τα καταφέρει μετά το 1-1 στην Ουκρανία. Στην περιγραφή του αγώνα ο Μιχάλης Τσώχος....
Αμέσως μετά, στις 00:05, στην εκπομπή Europa League Live με τον Ιάκωβο Φιλιππούση, δείτε σε μαγνητοσκόπηση τα 60 καλύτερα λεπτά από την αναμέτρηση ανάμεσα στην Αϊντχόβεν και την Μπενφίκα, με τους Ολλανδούς να επιχειρούν να ανατρέψουν το σε βάρος τους 4-1 (σε περιγραφή του Τάσου Κολλίντζα).

Ακόμη, εκτεταμένα στιγμιότυπα από τους άλλους δύο προημιτελικούς Τβέντε - Βιγιαρεάλ και Σπάρτακ Μόσχας - Πόρτο, με τους Ίβηρες να σφραγίζουν τα εισιτήρια για την τετράδα, μετά τις νίκες τους με 5-1 στις πρώτες αναμετρήσεις.


Και αυτή την Πέμπτη, απολαύστε κάθε στιγμή του Europa League μόνο στον ΑΝΤ1.
Keywords
Τυχαία Θέματα