Μία... SOS πρεμιέρα Alpha-alpha!

16:24 14/10/2012 - Πηγή: TVNea
Ακριβώς στις 17:00 - Αγγλίδα στο ραντεβού της! - και με περίσσια θετική ενέργεια (παρά το προφανές άγχος της) "έσκασε" στις οθόνες μας η Αννίτα Πάνια! Έπειτα από ένα χρόνο στην... απ' έξω, η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται πως "υπερφόρτωσε" τις μπαταρίες της και επέστρεψε δυναμικά και με ροκ διάθεση στον Alpha, εκπέμποντας "SOS"!

Αυτή η καινούρια προσπάθεια της Αννίτας θυμίζει κατά πολύ τη γνωστή συνταγή που όλοι αγαπήσαμε στο πολύπαθο Alter,
ωστόσο είναι φανερό πως το επίπεδο έχει τουλάχιστον αναβαθμιστεί. Διατηρώντας σταθερή τη στήλη των παιχνιδιών με τους τηλεθεατές, είδαμε φέτος μία πιο ανθρώπινη προσέγγιση στα προβλήματα που αναφέρει ο κόσμος στην εκπομπή. Αφού μας παρουσίασε τους τέσσερις νέους συνεργάτες της, η Αννίτα βοήθησε - τηλεφωνικώς - μία άνεργη και άστεγη 40χρονη κυρία να βρει δουλειά, ενώ στην συνέχεια υποδέχθηκε έναν κύριο, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα παχυσαρκίας, για τον οποίο εν τέλει ωρέθηκε λύση.

Αν και θα μπορούσε κανείς να παρατηρήσει πως δεν είδαμε κάτι καινούριο ή πρωτότυπο, η πρεμιέρα του "Αννίτα SOS" ήταν μία καλή πρόταση για το απόγευμα του Σαββάτου, την οποία μάλλον ασπάστηκαν και οι τηλεθεατές. Άλλωστε η Αννίτα έχει το δικό της κοινό (ας μην ξεχνάμε τα 25άρια που έκαναν τα "Παρατράγουδα"). Και λόγω της σημερινής Formula 1 στον Alpha, ραντεβού και πάλι με την Αννίτα το άλλο Σάββατο στις 17:00! Α και μην ξεχάσω! Πρέπει, φυσικά να βαθμολογήσω την πρεμιέρα! Μμμ... να δώσω ένα 7; Θα το δώσω!http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα