Μέσα (Πίσω) στο σπίτι

11:26 23/10/2011 - Πηγή: TVNea

Ενα σπίτι που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα αληθινό έχει στηθεί στα πλατό του Mega για τις ανάγκες της σειράς «Πίσω στο σπίτι». Η «Espresso» συνάντησε τη σεναριογράφο της σειράς Ρένα Ρίγγα, η οποία μας άνοιξε την πόρτα και μας ξενάγησε στο πολυτελέστατο σπίτι που είναι αρκετά ευρύχωρο και κουκλίστικο. Ωστόσο, θα το χαρούν μόνο οι πρωταγωνιστές της σειράς.
 Το σπίτι είναι ντεκόρ στα στούντιο του Καραγιάννη στα Σπάτα. Εκεί βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας και ένα μαγαζί, δηλώνει στην «Espresso» η Ρένα Ρίγγα. «Είχα δώσει συγκεκριμένους
χώρους και ήμουν εκεί καθ' όλη την προετοιμασία.
Οπως φαίνεται και από το αποτέλεσμα, ο Αντώνης Χαλκιάς είναι καταπληκτικός. Με την ομάδα του έχει κάνει πολύ καλή δουλειά για άλλη μία φορά. Μπορεί στο “Νησί” να έφτιαξαν τη Σπιναλόγκα και την Πλάκα, αλλά και εδώ όμως, όπως βλέπετε και μόνοι σας, έχουν κάνει απίστευτα πράγματα. Δεν έχω λόγια να πω, είναι φοβερός». Οσο για τους πρωταγωνιστές, περνούν πολλές ώρες στα γυρίσματα και όλοι τους, εκτός από κέφι, έχουν πάρει πολύ ζεστά τους ρόλους τους. Η σεναριογράφος μάς βάζει στα άδυτα των γυρισμάτων:
«Το κλίμα είναι εξαιρετικό. Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι...
πρωτοστάτης στο να ανεβάσει τη διάθεση όλων. Εχει πάρει τον ρόλο του μπαμπά και του παππού πολύ σοβαρά, αλλά είναι και επαναστάτης! Για τη Μαρία Καβογιάννη, τι να πω; Είναι καταπληκτική! Υπέροχοι είναι όμως και όλοι όσοι παίρνουν μέρος στη σειρά, ακόμη και οι μικροί πρωταγωνιστές. Οπως θα δείτε, δεν χρειάζεται να είναι μεγάλοι για να υποδυθούν τους γονείς. Οι μικροί πρωταγωνιστές της σειράς είναι ταλαντούχα παιδάκια και αυτό που βλέπω είναι ότι όλοι έχουν ενθουσιαστεί με τους ρόλους τους. Αλλωστε και στα αμερικανικά σίριαλ οι μπαμπάδες και οι παππούδες είναι όλοι νέοι άνθρωποι. Οταν είσαι πενήντα,, είσαι νέος και αυτές είναι οι ηλικίες που αντιπροσωπεύουν τη σύγχρονη κοινωνία».

Ο Βενιαμίν της οικογένειας, τον οποίο υποδύεται ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, μιλάει και εκείνος στην «Espresso» για τον ρόλο του: «Είναι μια οικογένεια με τρία παιδιά και εγώ είμαι ο αιώνιος φοιτητής. Σπουδάζω στον Βόλο, αλλά έχω περάσει και από άλλες σχολές... Επειδή είμαι μουσικός, παίζω δυνατά με την μπάντα μου και η σπιτονοικοκυρά μάς διώχνει από το σπίτι που νοικιάζω στον Βόλο. Ετσι επιστρέφω και εγώ στο σπίτι. Εχω μια Γερμανίδα κοπέλα, την Αντζέλικα, την οποία υποδύεται η Τζένη Θεωνά. Είναι πολύ πλούσια και επειδή ως οικογένεια είμαστε σε άθλια κατάσταση, βρίσκουμε το κόλπο να δανειστούμε από αυτήν λεφτά. Ενώ όλα δείχνουν καλά, αρχίζει ένα περίεργο φλερτ με τον αδερφό μου (Αποστόλη Τότσικα), το οποίο δεν ξέρουμε πού θα καταλήξει».

Ο Θανάσης μας μιλάει και για το έξοχο κλίμα που επικρατεί στα γυρίσματα της σειράς: «Τα γυρίσματα είναι καλά και δημιουργικά. Διασκεδάζουμε και γελάμε και οι ηθοποιοί, αλλά και οι τεχνικοί που μας βλέπουν. Για μένα αυτοί είναι το πρώτο κοινό και έτσι μπορώ να διακρίνω αν κάτι θα αρέσει ή όχι. Πολλές φορές σταματάμε
Keywords
Τυχαία Θέματα