"Με τα πίτουρα δεν θα ξανά ανακατευτώ ποτέ" -Η απάντηση του Γιώγου Καραμέρου στην Αργυρώ Μπαρμπαρήγου!

13:32 11/3/2013 - Πηγή: TVNea

Την δική του απάντηση στα λεγόμενα της Αργυρώς Μπαρμπαρήγου περί της πρωινής εκπομπής που έκαναν πριν 3 χρόνια μαζί, έδωσε ο Γιώργος Καραμέρος στην κάμερα του Star.«Δεν ασχολούμαστε.. Όχι γιατί απαξιούμε, απλά όταν ήμουν μικρός μου έλεγε η μαμά μου "όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες". Kαι με τα πίτουρα δεν θα ξανά ανακατευτώ ποτέ» δήλωσε ο δημοσιογράφος. Τονίζει πως «πέρα από το τηλεοπτικό πρόγραμμα υπάρχουν άνθρωποι που παίζουν συμφέροντα και λεφτά. Ήμουν πάντα μακριά από τα συμφέροντα και τα λεφτά».
Έχει κρατήσει
επαφή με τον Σπύρο Χαριτάτο; «Έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Μιλάμε τακτικά για τα ειδησεογραφικά και την επικαιρότητα. Δε συναντιόμαστε πολύ λόγω υποχρεώσεων» υποστηρίζει.
Να θυμήσουμε πως η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου φιλοξενούμενη από τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, όταν ρωτήθηκε για τη ξαφνική διακοπή της συνεργασίας της με το πρωινό του ΑΝΤ1, ένιωσε μεγάλη ένταση και είπε για το διάστημα που εργάστηκε δίπλα στον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο.
"Υπομονή, υπομονή, μέχρι εδώ! Οι στεναχώριες που πήρα, έφεραν πολλά προβλήματα στην υγεία μου. Είπα τέλος, δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου ξανακάνει αυτό το πράγμα στην ψυχή μου! Τελείωσε! Προειδοποίησα και έμεινα σπίτι μου. Με το κανάλι δεν είχα κανένα πρόβλημα. Δεν κάνω καψόνια σε κανέναν. Είχε φτάσει το πράγμα στο απροχώρητο! Μη με συγχύζεις τώρα πρωινιάτικα! Είπα τέλος, θα πεθάνω εγώ; Να σε σκάνε και να σε πρήζουνε";
Keywords
Τυχαία Θέματα