Με μεγάλη επιτυχία και το 2ο Press Junket λόγω της ομάδας της Κατερίνας Γκαγκάκη... #TheVoiceGR

21:13 12/5/2015 - Πηγή: TVNea
Η μεγάλη απήχηση του φετινού THE VOICE και η εντυπωσιακή του πορεία μέχρι και τα battles, οδήγησαν τον ΑΝΤ1 και τους συντελεστές του τηλεοπτικού show στη διοργάνωση του φετινού Press Junket, λίγο πριν την έναρξη των LIVE, την Κυριακή 17 Μαΐου.

Πρόκειται για ένα διεθνές concept δημοσιογραφικού
event, καθώς η διαδικασία ακολουθείται συνήθως στο εξωτερικό από μεγάλες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές για την προώθηση των ταινιών και προγραμμάτων τους.

Στο φετινό Press Junket του THE VOICE, πρωταγωνιστές ήταν οι φωνές, δηλαδή οι παίκτες του show. Αυτή τη φορά, δημοσιογράφοι από όλα τα μέσα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους, να τους γνωρίσουν καλύτερα και να ανακαλύψουν μία πιο προσωπική πλευρά των ανθρώπων που θα συμμετάσχουν στα live shows από την ερχόμενη Κυριακή.

Παρόντες ήταν οι 4 coach του The Voice, Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλης Κουινέλης, οι οποίοι στήριξαν την ομάδα τους, ο παρουσιαστής του show, Γιώργος Λιάγκας, ο V Reporter Θέμης Γεωργαντάς που δεν έπαψε να “μαζεύει” backstage υλικό και βεβαίως… οι φιναλίστ!

Η διαδικασία ξεκίνησε νωρίς το πρωί, όταν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας, οι εκπρόσωποι από κάθε κανάλι είχαν τη δυνατότητα να θέσουν σε προσωπικό επίπεδο τις ερωτήσεις τους στους παίκτες του THE VOICE και να μάθουν αποκλειστικές πληροφορίες για τον καθένα τους.

Αμέσως μετά, ακολούθησε συνέντευξη Τύπου με τον Γενικό Διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1 TV Γιάννη Λάτσιο, την
Sponsorships Marketing Communications Manager της Vodafone Kυριακή Κουτσογιάννη, τους 4 coach του THE VOICE, τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα, τον V Reporter Θέμη Γεωργαντά και τη Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Κατερίνα Γκαγκάκη.

Κατά την έναρξη της συνέντευξης, ένα backstage video αποκάλυψε ανθρώπινες στιγμές των 4 coach από την αρχή του show μέχρι και σήμερα και ήταν αυτό που αποτέλεσε την αφορμή για πειράγματα και αστεία ανάμεσά τους. Οι 4 coach ήταν ομολογουμένως σε μεγάλα κέφια και απάντησαν σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων που τους «ανέκριναν» τόσο για την πορεία του THE VOICE όσο και για τις προβλέψεις τους στα live.

Αμέσως μετά, η κάθε ομάδα έδωσε τη δική της «απάντηση», αυτή τη φορά με συνοδεία πιάνου! Οι 40 παίκτες –χωρισμένοι ανά ομάδες- τραγούδησαν από 3 τραγούδια και χάρισαν σε όλους μια μικρή πρόγευση των όσων θα ακολουθήσουν στα live.

Λίγο μετά τις 5, ακολούθησε η διαδικασία των speed interviews. Μία μεγάλη αίθουσα με 40 τραπεζάκια –ένα ανά παίκτη-, φιλοξένησε τους εκπροσώπους των εντύπων, sites και blogs, που είχαν στη διάθεσή τους 1 με 2 λεπτά για να κάνουν σε κάθε παίκτη τις ερωτήσεις που είχαν προετοιμάσει.

Οι απαντήσεις τους δόθηκαν και πλέον όλα τα μάτια είναι στραμμένα στα live που ξεκινούν σε λίγες μέρες.

Συντονιστείτε κι εσείς στον ΑΝΤ1 και μη χάσετε το 1ο Live την Κυριακή 17 Μαΐου στις 21:15.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα