Μαζεύουν υπογραφές για να διώξουν τον Justin Bieber από την Αμερική

10:46 30/1/2014 - Πηγή: TVNea
Μπορεί ο Justin Bieberνα έχει εκατομμύρια θαυμάστριες ανά τον κόσμο, που τον αγαπούν και λατρεύουν τα τραγούδια του, ωστόσο φαίνεται πλέον ότι περισσότεροι είναι οι εχθροί του.
Μετά και την δεύτερη σύλληψή του για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών και την «εντυπωσιακή» έξοδό του από το αστυνομικό τμήμα, οι Αμερικανοί έχουν βάλει τον νεαρό pop star
στο στόχαστρο και θέλουν να τον απελάσουν. Έτσι, δημιούργησαν μία διαδικτυακή αίτηση, στην οποία απαιτείται να μαζευτούν 100.000 υπογραφές μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου, ώστε να τον διώξουν από τις Ηνωμένες Πολιτείες για την πατρίδα του, τον Καναδά. Μάλιστα, η αίτηση στάλθηκε στον ίδιο τον Barak Obama και, σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, έχει ήδη συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό.
«Θέλουμε να δούμε τον επικίνδυνο, απρόσεκτο, καταστροφικό και ναρκομανή Justin Bieber να φεύγει από τη χώρα και να του αφαιρεθεί η πράσινη κάρτα. Όχι μόνο απειλεί την ασφάλεια των συμπολιτών μας αλλά αποτελεί και κακή επιρροή για τα παιδιά μας. Θέλουμε ο κόσμος να διώξει τον Justin Bieber από την κοινωνία μας», επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην …αυστηρή αναφορά.
Keywords
Τυχαία Θέματα