Ματθίλδη Μαγγίρα: Το Your Face Sounds Familiar είναι μη ανταγωνιστικό, δεν έχει αποχωρήσεις και έχει φιλανθρωπικό σκοπό

15:30 17/5/2016 - Πηγή: TVNea
Με τις μεταμορφώσεις της στο Your Face Sounds Familiar, έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει το τηλεοπτικό κοινό και ένα έχει φανατικούς υποστηρικτές. Η γυναίκα με τα χίλια πρόσωπα, Ματθίλδη Μαγγίρα, αποκαλύπτει στο Weekend ποια είναι η σχέση της με την αδερφή της Μπέτυ αλλά και την κόρη της που βαδίζει στα βήματά της, ενώ για πρώτη φορά μας μιλά για το βιβλίο που γράφει.
Μετά τη συμμετοχή σου στο Dancing with the Stars
έρχεται το Your Face Sounds Familiar. Πώς πήρες την απόφαση να συμμετάσχεις;
Είναι ένα σόου που μου πάει πολύ, γιατί μετράει η παράσταση. Είναι μη ανταγωνιστικό, δεν έχει αποχωρήσεις και έχει φιλανθρωπικό σκοπό.Για μένα ήταν πρόκληση να εξελίξω κι άλλο τον εαυτό μου σε πράγματα που θέλω να εξελίξω και να πραγματοποιήσω. Μέχρι σε όλους όσους έχω ενσαρκώσει, από την κριτική επιτροπή, τους συμπαίκτες μου, τους φίλους μου την κόρη μου και ανθρώπους του χώρου, μόνο θετικά σχόλια ακούω κάτι που με συγκινεί πολύ.
Η κόρη σου, σε παρακολουθεί στις δουλειές σου;
Η Λήδα παρακολουθεί πάντα ότι κάνω και θέλει πολύ να έρχεται στις δουλειές μου. Πηγαίνει δευτέρα Γυμνασίου, σε μουσικό σχολείο και τα παιδιά εκεί αντιλαμβάνονται λόγω μουσικής παιδείας το τι κάνω. Η Λήδα είναι μουσικός είναι και ηθοποιός. Είναι πολύ καλή χωρίς να την διδάξω τίποτα, αν και είναι τελείως διαφορετική σχολή από εμένα, εγώ είμαι της σχολής Ντε Νίρο κι εκείνη της σχολής Αλ Πατσίνο (σ.σ.γέλια).
Τα τελευταία χρόνια μετά το διαζύγιό σου απο τον Άλεξ Φόστερ μεγαλώνεις μόνη την κόρη σου. Πόσο δύσκολο είναι αυτό;
Δεν είναι καθόλου εύκολο, γιατί πρέπει να κρατάς ισορροπίες, να είσαι και η μαμά και ο μπαμπάς.
Νιώθεις ότι έχεις αφήσει την προσωπική σου ζωή την άκρη για το λόγο αυτό;
Θα μπορούσα να το πω αυτό, ναι. Έχω αφήσει την προσωπική μου ζωή στην άκρη, για χάρη της Λήδας, γιατί δεν μένει χρόνος για μένα. Βέβαια και η ζωή μου με την κόρη μου είναι μέρος της προσωπικής μου ζωής.
Έχεις κάνει ένα γάμο, ένα παιδί και ένα διαζύγιο. Έχεις σκεφτεί ότι θα μπορούσες να κάνεις και δεύτερο γάμο;
Ναι , εν δυνάμει θα μπορούσα. Η ζωή είναι απρόβλεπτη και ποτέ δεν ξέρεις πώς θα τα στα φέρει. Ο πρώτος μου γάμος ήταν μεγάλο μάθημα για μένα, και δεν θέλω να παίρνω αποφάσεις απόλυτες στη ζωή μου, γιατί τότε έρχεται η ανατροπή. Ο γάμος μου ήταν μάθημα ζωής, σταθμός . Καταρχάς μέσα από αυτό το γάμο έκανα το μεγαλύτερο μου δημιούργημα , το παιδί μου. Τώρα αν βρω τον κατάλληλο άνθρωπο μπορεί και να έκανα και έναν δεύτερο.Αυτά γράφω αυτή την περίοδο στο βιβλίο μου, ένα οδοιπορικό ζωής και ψυχής που κάποια στιγμή όταν βρω τον κατάλληλο χρόνο θα το ολοκληρώσω.
Τι θα πρέπει να έχει έναν άνδρας για να βρεθεί στο πλευρό σου;
Να είναι συνοδοιπόρος, να μπορεί να στηρίζει συναισθηματικά και να μπορώ να τον στηρίξω συναισθηματικά.
Στο παρελθόν ότι η Λήδα είχε δεχτεί bulliying στο σχολείο, λόγω του σοκολατένιου χρώματός της.
Έγινε κάποια στιγμή αυτό, το συζητήσαμε, βρήκαμε τον τρόπο να το διαχειριστούμε και από τότε δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα ξανά.
Ποια είναι η μεγαλύτερη συμβουλή που της δίνεις ;
Να είναι ελεύθερη σαν άνθρωπος και να ακολουθεί τα θέλω της και να είναι ο εαυτό της, να αγαπάει τη μοναδικότητά της γιατί κάθε ένας παο εμάς είναι μοναδικός.
Ποια η σχέση σου με την αδερφή σου τη Μπέτυ;
Είμαστε πολύ αγαπημένες αλλά και με τον αδερφό μου είμαστε πολύ δεμένοι. Η Μπέτυ έχει αγωνία για τις εμφανίσεις μου στο YFSF, ανεβάζει βιντεάκια μου στο twitter βάζει τους φίλους μας να με ψηφίζουνε. Μετά τι πρώτο live μου τηλεφώνησε και μου είπε "Ένα έχω να σου πω, έκανες πολύ καλά που μπήκες στο σόου, γιατί είναι φτιαγμένο για σένα". Έχει μεγαλύτερη αγωνία για μένα από την αγωνία που είχε για τον εαυτό της όταν έπαιζε!
Παράλληλα με το σόου είσαι εμφανίζεσαι και στη θεατρική παράσταση TOC TOC ...
Ερμηνεύω μια γυναίκα με ψυχαναγκασμούς. Παθαίνει πανικούς και ψάχνει συνέχεια να δει αν έχει μαζί της τα κλειδιά της, αν κλείδωσε, αν έχει το πορτοφόλι της. Το άλλο μου σύνδρομο είναι η θρησκοληψία. Εγώ δεν έχω τέτοιους ψυχαναγκασμούς αλλά μετά από τρία χρόνια που παίζω το έργο μπορεί και να μου δημιουργηθούν ( σ.σ γέλια).
Έχεις μια φοβερή αγάπη για τη μόδα. Πώς ξεκίνησε αυτή σου η αγάπη;
Η ενασχόλησή μου ξεκίνησε από ανάγκη για πράγματα που δεν έβρισκα στην αγορά και συζητώντας με την σχεδιάστρια Έλενα Παύλου φτιάξαμε τα Mathildi Maggira collection. Τα ρούχα που φοράω σε κάθε σόου, όταν μιλάω με τη Μαρία Μπεκατώρου, είναι από την συλλογή μου. Η σειρά ακολουθεί τη φιλοσοφία μου με ρούχα για μια εργαζόμενη γυναίκα που θα νιώθει καλοντυμένη και άνετη από το πρωί ως το βράδυ.
Είσαι τόσο θετική στη ζωή σου ή περνάς τις σκοτεινές σου μέρες;
Δεν περνάω πια σκοτεινές μέρες, αλλά αυτό το έχω πετύχει με πολύ δουλειά και με την χορτοφαγία, που συνεχίζω εδώ και πέντε χρόνια.Μέσα από την ψυχοθεραπεία και το διάβασμα, ξυπνάω χαρούμενη κάθε μέρα και καταφέρνω να διαχειριστώ τις αρνητικές σκέψεις.
Έχεις συνεργαστεί με Δαλιανίδη, Μάρθα Καραγιάννη., Λαζόπουλο . Ποιος είναι ο χαρακτήρα που έχεις υποδυθεί και η συνεργασία που σκέφτεσαι με νοσταλγία;
Η Καρακαλτάκα, που έκανα με τον Λαζόπουλο είναι ένας αγαπημένος ρόλος. Ο Λάκης μου είχε δώσει την ελευθερία να δημιουργήσω αυτό που είχα στο κεφάλι μου.

Στην Κορύνα Μαντάγαρη-Αγοράhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα