Μάθε την ηλικία της Έλενας Παπαρίζου

09:31 19/5/2013 - Πηγή: TVNea
Η Έλενα Παπαρίζου γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου, στη Σουηδία, από Έλληνες γονείς μετανάστες.
Οι καλλιτεχνικές της ανησυχίες εκδηλώθηκαν πολύ νωρίς και σύντομα άρχισε να τραγουδά, να χορεύει και να εκπαιδεύεται στην υποκριτική τέχνη σε συνδυασμό με τις ακαδημαϊκές σπουδές της στο σχολείο. Όταν ήταν 7 ετών, άρχισε να μαθαίνει πιάνο, μπαλέτο και παραδοσιακούς χορούς. Στα δεκατρία της χρόνια η Έλενα κατάλαβε πως ήθελε να γίνει τραγουδίστρια και αποφάσισε να προετοιμαστεί για αυτό.
Οι πρώτες μουσικές εμπειρίες της ήταν με την ελληνική μουσική στο ελληνικό της σχολείο. Όταν ήταν 14 ετών, η Έλενα
δημιούργησε την πρώτη της μπάντα με το όνομα “Soul Funkomatic” μαζί με άλλα 3 παιδιά από τη Λατινική Αμερική. Το group έπαιζε μόνο hip-hop και μάζευε χρήματα για την ηχογράφηση τραγουδιών. Δύο χρόνια αργότερα, όταν η Έλενα ήταν 16, η μπάντα διαλύθηκε και η Παπαρίζου δέχτηκε διάφορες προτάσεις αλλά η μητέρα της ισχυριζόταν πως ήταν πολύ μικρή για να φύγει από το σπίτι.
Παράλληλα με το σουηδικό και ελληνικό σχολείο (τα οποία παρακολουθούσε ταυτόχρονα), έκανε σπουδές στο θέατρο, το τραγούδι και το μιούζικαλ. Σε ηλικία δεκαεπτά ετών σχημάτισε μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη το συγκρότημα Antique. Το πρώτο single του συγκροτήματος με τίτλο «Ώπα Ώπα» έγινε πλατινένιο και έγινε μεγάλη επιτυχία σε όλη την Σκανδιναβία. Στο διαγωνισμό της Eurovision του 2001, οι Antique κατέκτησαν την τρίτη θέση με το τραγούδι «I Would Die for You». Μετά από λίγα χρόνια η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε να συνεχίσει μόνη της και από τότε δεν έχει σταματήσει να κάνει επιτυχίες τη μία μετά την άλλη!
Όσο για την ηλικία της; Δείτε ακριβώς από κάτω!
Keywords
Αναζητήσεις
paparizou ilikia, paparizounlikia
Τυχαία Θέματα