Μάρω Λύτρα: Η νέα προσωπική ζωή, ο ψυχολόγος, τo botox & ένα παιδί που επιθυμεί.

14:32 5/8/2011 - Πηγή: TVNea

Η Μάρω Λύτρα μίλησε στην εκπομπή ''Summer Live'' του ALTER και συγκεκριμένα στην δημοσιογράφο Πένυ Αγοραστού για τα προσωπικά της, καθώς την show-biz και τα καλλιτεχνικά ρεπορταζ δεν έπαψε ποτέ να απασχολεί το τί κάνει η γνωστή τραγουδίστρια στην προσωπική της ζωή, από τότε που ήταν παντρεμένη με τον Αχιλλέα, και μέσα στο Fame Story 2 ένεκα Κώστα Καραφώτη, η Μάρω απο τραγουδίστρια έγινε αγαπημένη personna για τα κους-κους!
Για μια ακόμη φορά λοιπόν είχαμε δηλώσεις
που αφορούν την προσωπική ζωή της, απο την ίδια. Συγκεκριμένα η Μάρω διανύει το 41ο έτος της ηλικίας της και είπε οτι βρίσκεται σε μια σχέση τo τρεχον διάστημα εδώ και λίγους μήνες αλλά δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο και επίσημο ώστε να χρειάζεται περισσότερη ανάλυση.
Επίσης αποκάλυψε οτι παρακολουθεί συνεδρίες ψυχολόγου: «Χρειαζόμουν βοήθεια από έναν ψυχολόγο και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ! Συνήθως οι περισσότεροι θέλουν να αλλάξουν την εξωτερική τους εμφάνιση, αλλά το σημαντικότερο είναι να αλλάξουν μέσα τους». Μίλησε και για τις πλαστικές επεμβάσεις, πως το βλέπει εκείνη το θέμα όσον αφορά την εικόνα προς τα έξω και παραδέχτηκε οτι μόνο botox έχει κάνει. «Έχω κάνει botox, ναι, είναι αλήθεια. Στα 40 μου, πέρυσι, έκανα για πρώτη φορά». 
Στην συνέχεια ανέφερε οτι δεν κάλεσε ποτέ της, εν αντιθέσει με άλλους συναδέλφους της, κάποιον... paparrazzi για να την φωτογραφήσει ώστε να απασχολεί τα περιοδικά. Και όταν η συζήτηση έφερε το θέμα ''Οικογένεια'' η γνωστή τραγουδίστρια είπε: «Το θεωρώ αυτό πιο σημαντικό από τη δουλειά μου. Θα ήθελα να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου κι ένα δικό μου παιδί. Είναι δώρο αυτό. Αλλά δεν ξέρω αν είναι ήδη αργά για μένα κάτι τέτοιο, το έχω μετανιώσει που δεν έχω κάνει παιδί μέχρι τώρα». 

Επομένως, μένει να δούμε στην επόμενη συνέντευξη της, η Μάρω τι θα έχει να πει για τα προσωπικά της....αν θα το έχει δει ακόμα σοβαρότερα το θέμα ενός παιδιού διότι τα χρόνια περνάνε και δεν το καταλαβαίνουμε!
Keywords
Τυχαία Θέματα