Μαρίνα Ασλάνογλου: Τι αποκάλυψε για τον νέο της σύντροφο;

08:24 29/10/2012 - Πηγή: TVNea
Η Μαρίνα Ασλάνογλου, ένα χρόνο μετά το διαζύγιό της από τον Κώστα Σπυρόπουλο, μίλησε στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» για το χωρισμό της, πώς τον βίωσε, αλλά και για το νέο σύντροφο στη ζωή της.
Η ηθοποιός δήλωσε για την περίοδο του χωρισμού: «Εγώ πέρασα ένα χρόνο αρκετής σκέψης και γενικώς έψαχνα να βρω εμένα», ενώ όσον αφορά τα τότε δημοσιεύματα, είπε: «Όταν βγήκε όλο αυτό, εγώ δεν ήμουν καλά, και οι δυο μας δεν ήμαστε καλά ψυχολογικά αλλά το να το βλέπεις αυτό καθημερινά δε σε αφήνει να το ξεχάσεις, ή μάλλον να το ξεπεράσεις, και το κάνει πιο επώδυνο από ό,τι είναι
Εκείνο το διάστημα προσπαθούσα να μην βλέπω και να μην διαβάζω. Ασχολήθηκα πολύ με την δουλειά μου».
Όταν ερωτήθηκε για το τι είδους σχέση έχει τώρα με τον Κώστα Σπυρόπουλο, απάντησε: «Είμαστε καλά μεταξύ μας, έχουμε επαφή και επικοινωνία. Δεν θα μιλήσουμε, βέβαια, για τα προσωπικά μας, είμαι και εγώ πολύ διακριτική όπως και ο ίδιος. Θα χαρώ πάρα πολύ αν ο Κώστας κάνει νέο ξεκίνημα, γιατί αν αυτό τον κάνει ευτυχισμένο είμαι και εγώ χαρούμενη”.
Τέλος, δεν δίστασε να μιλήσει για το νέο της αγαπημένο, και τις πρόσφατες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μαζί του, αποκαλύπτοντας: «Είμαι πολύ καλά. Ναι, είναι εδώ στην Θεσσαλονίκη απλά δεν σκέφτομαι το μετά, ζω το τώρα».

http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα