Μαρία Τσουρή: "Δεν ξέρω ούτε τσιφτετέλι να χορεύω "

14:20 27/3/2011 - Πηγή: TVNea
- Πότε σου έγινε η πρόταση για το σόου του ΑΝΤ1; Πριν από δύο μήνες. Κάποιος από την παραγωγή με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν με ενδιαφέρει να συμμετάσχω. Απάντησα θετικά και η συμμετοχή μου οριστικοποιήθηκε δύο εβδομάδες προτού ξεκινήσει το σόου.

- Ηθελες δηλαδή να πάρεις μέρος; Ναι, ήθελα πολύ να ζήσω αυτήν την εμπειρία, γιατί για μένα είναι εμπειρία ζωής. Σκεφτείτε ότι δεν ξέρω να χορεύω ούτε τσιφτετέλι (γέλια).

- Η βαθμολογία των κριτών σε έφερε στην τελευταία θέση. Σε ενόχλησε; Οχι ιδιαίτερα.
Το θεώρησα αναμενόμενο να μη χορέψω καλά. Οι αθλητές δεν έχουμε πλαστικότητα στις κινήσεις μας, το σώμα μας είναι δομημένο διαφορετικά και αυτό μας δυσκολεύει ιδιαίτερα. Πάντως, όταν είδα στο σπίτι το βίντεο εντυπωσιάστηκα από τον εαυτό μου. Δεν με έχω δει να χορεύω τόσο ωραία!

- Από αυτήν την Κυριακή θα αρχίσουν οι αποχωρήσεις. Θα σε πειράξει αν είσαι η πρώτη που θα φύγει; Είναι φυσιολογικό να φύγουν πρώτοι αυτοί που δεν ξέρουν να χορεύουν. Εγώ το ξεκαθαρίζω, πήγα για την εμπειρία. Πόλο έπαιζα πριν από το σόου, πόλο θα συνεχίσω να παίζω.


- Υπάρχει κάποιος διαγωνιζόμενος που ξεχωρίζεις; Για μένα ο σταρ του «Dancing» είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς. Δεν τον γνώριζα και ομολογώ ότι με έχει εντυπωσιάσει. Εχει κλέψει τις καρδιές μας. Είναι απίστευτος, αληθινός, φιλικός, αγαπητός άνθρωπος, η ψυχή του σόου. Αν με ρωτάς για χορευτικές ικανότητες, υπάρχουν αρκετοί που χόρεψαν καλά, όπως η Νάντια Μπουλέ, η Ελεονώρα Μελέτη, ο Γιώργος Γερολυμάτος, αλλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους για την προσπάθεια.

- Εχεις σκεφτεί ότι το «Dancing with the stars» θα σου δώσει περισσότερη αναγνωρισιμότητα; Πώς θα τη διαχειριστείς; Από όλους τους συμμετέχοντες νομίζω ότι είμαι η λιγότερο αναγνωρίσιμη. Επειδή βγήκα τελευταία στην ψηφοφορία των κριτών πιστεύω ότι κέρδισα περισσότερες συμπάθειες και ασχολήθηκαν μαζί μου παραπάνω. Θα προσπαθήσω να διαχειριστώ όσο καλύτερα μπορώ τη δημοσιότητα, όμως δεν πήγα στο σόου γι' αυτό. Ηθελα να ζήσω την εμπειρία, αλλά υπάρχει και φιλανθρωπικός σκοπός πίσω από όλο αυτό.

Η Μαρία Τσουρή έχει σχέση εδώ και τέσσερις μήνες με τον μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Βασιλόπουλο. Το ζευγάρι δεν το κρύβει, όμως θέλει να αποφύγει τη μεγάλη δημοσιότητα. «Εχω σχέση με τον Παναγιώτη. Δεν το έχουμε κρύψει, αφού κυκλοφορούμε μαζί και μας βλέπει ο κόσμος. Θα ήταν υποκρισία να έλεγα το αντίθετο. Ομως δεν επιθυμώ να γίνει η σχέση μου ριάλιτι. Δεν είναι ωραίο να με κυνηγάνε συνεχώς και να με ρωτάνε για τον Παναγιώτη».

Πηγή: Espresso
Keywords
Τυχαία Θέματα