Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν με λες και φιλόδοξο άτομο»!

09:15 17/11/2013 - Πηγή: TVNea
Έχει καταφέρει να γίνει μια σύγχρονη σταχτοπούτα. Χωρίς να ζητήσει κάτι, κατάφερε να γίνει
γνωστή και το κυριότερο αγαπητή σε όλη την Ελλάδα. Από τον πιο απλό τηλεθεατή στο πιο απομακρυσμένο χωριό, μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο που έχει συνεργαστεί κάποια στιγμή, όλοι την αγαπούν και την αισθάνονται δικό τους άνθρωπο.
Η Μαρία Μπεκατώρου σε συνέντευξή της αποκαλύπτει, όμως, πως όλη αυτή η επιτυχία που ήρθε μέσα από την τηλεόραση άργησε να έρθει, επειδή δεν την κυνήγησε ποτέ. «Καθυστέρησε
γιατί δεν τον κυνήγησα ποτέ εγώ. Δεν ψάχτηκα ποτέ και δεν με ένοιαξε ποτέ το παραπάνω και το λέω με το χέρι στην καρδιά. Δεν είναι σίγουρο ότι αν το κυνηγούσα θα γινόταν κάτι… Ουσιαστικά είχα την εκπομπή μου που μου πρόσφερε ελευθερία λόγου. Είχα την άνεση του χώρου και του χρόνου και αυτό μου αρκούσε. Δεν με λες και φιλόδοξο άτομο».

Μιλώντας στην Real η γνωστή παρουσιάστρια ακόμη παραδέχτηκε πως η επιτυχία που ζει σήμερα δεν είχε περάσει καν απ’ το μυαλό της.
«Όταν πρωτοπήγα στο Τηλεάστυ ξεκίνησα με ρεπορτάζ, δεν είχα σκεφτεί τον εαυτό μου στην τηλεόραση με κόσμο και ωραία ρούχα. Ήθελα να είμαι σε μια σκηνή και να παίζω θέατρο. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι ύστερα από 20 χρόνια θα ήμουν στον ΑΝΤ1, ακόμα δεν τον έχω συνειδητοποιήσει».
Keywords
Τυχαία Θέματα