Μαρία Μπακοδήμου: της έγινε πρόταση για σήριαλ!

18:01 13/2/2014 - Πηγή: TVNea
Λαμπερή και πάντοτε στιλάτη η Μαρία Μπακοδήμου αποτελεί σταθερή αξία της τηλεοπτικής μας ψυχαγωγίας τα τελευταία 16 χρόνια. Αχώριστη από τον αγαπημένο της φίλο και συνεργάτη, Φώτη Σεργουλόπουλο, μας έχουν χαρίσει στιγμές άπλετου γέλιου, σχολιάζοντας την τηλεοπτική - και όχι μόνο! - επικαιρότητα.

Ωστόσο, όπως όλοι γνωρίζουμε, το επιτυχημένο δίδυμο έχει παρελθόν με τον χώρο της υποκριτικής, αφού τόσο η Μαρία όσο και ο Φώτης παρακολουθούσαν
μαθήματα σε αντίστοιχη σχολή. Μάλιστα, δεν ξεχνάμε τη συμμετοχή του Φώτη Σεργουλόπουλου στο θρυλικό "Ρετιρέ" του Mega, όπως επίσης και τις ξεκαρδιστικές συμμετοχές της Μαρίας Μπακοδήμου σε κινηματογραφικές ταινίες, όπως το "Μόλις Χώρισα", τη "Θηλική Εταιρεία" ή το "Η Λίζα και όλοι οι άλλοι" και το "Λούφα και Παραλλαγή". Παράλληλα, οι δυο τους έχουν συμμετάσχει και στο πρώτο επεισόδιο της σειράς "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;".

Έχουν γίνει προτάσεις στη Μαρία Μπακοδήμου για σταθερή παρουσία σε τηλεοπτικά σήριαλ και θεατρικές παραστάσεις; Ποια ήταν η απάντησή της; Η ίδια μιλάει αποκλειστικά στο "Let's Talk" και τον Γιάννη Καρακασίδη και αποκαλύπτει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ: [2014/02/blog-post_9712.html]
Keywords
Τυχαία Θέματα