Μανιακός καίει ζωντανούς τους άστεγους

08:30 6/7/2016 - Πηγή: TVNea

Τον απόλυτο τρόμο ζουν τις τελευταίες μέρες οι άστεγοι στους δρόμους του Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ, αφού βρίσκονται στο στόχαστρο ενός μανιακού δολοφόνου που ήδη έχει σκοτώσει δύο κι έχει επιτεθεί σε άλλους τρεις.

Ο «εξολοθρευτής των αστέγων», όπως τον αποκαλούν στην αμερικανική πόλη, έχει σκορπίσει τον τρόμο ανάμεσα στους ανθρώπους αυτούς που κτυπήθηκαν από την ατυχία στη ζωή τους, αλλά και τον εντονότατο προβληματισμό στις αρχές, οι οποίες έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Άτομο που επιδιώκει
την εκδίκηση

Ο τρόπος που επιλέγει να επιτίθεται και να θανατώνει τα θύματά του προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο αποτροπιασμό. Λούζει με εύφλεκτα υλικά τους άστεγους και επιχειρεί να τους κάψει ζωντανούς, προκαλώντας έναν πραγματικά μαρτυρικό θάνατο. Στις δύο από τις πέντε περιπτώσεις τα κατάφερε.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι η δράση του θα συνεχιστεί, καθώς η συμπεριφορά του παραπέμπει σε άτομο που επιδιώκει την εκδίκηση.

Μαρτυρίες έκαναν λόγο για άνδρα μεταξύ 45 και 50 ετών, ο οποίος εθεάθη να τρέχει, κρατώντας στο χέρι του ένα μπιτόνι με βενζίνη.

Οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή το μεσημέρι και συνεχίστηκαν το πρωί της Δευτέρας. Η έρευνα των αστυνομικών εντόπισε τα δύο θύματα σε διαφορετικές τοποθεσίες, γεγονός που δυσκολεύει την κατάσταση, καθώς ο «εξολοθρευτής των αστέγων» δεν «χτυπά» σε ένα συγκεκριμένο σημείο.

tribune.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα