Μαλέλης και ΣΚΑΙ καλούν.. Ελεονώρα. Το Star δεν αντιδρά...

15:00 9/4/2014 - Πηγή: TVNea
Δεδομένη είναι η απόφαση στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για restart από τη νέα περίοδο. Το πρόγραμμα Παναγόπουλου εκτιμούν πως εξάντλησε την όποια δυναμική του, ενώ επιτελικά στελέχη του καναλιού θεωρούν ότι δεν είχε την απαραίτητη στόχευση. Στο νέο πρόγραμμα θα αποχαιρετήσουν μεγάλα ονόματα με υψηλό κασέ, που κοιτούν ήδη προς άλλες κατευθύνσεις, ενώ θα δοθούν ευκαιρίες σε νεότερους δημοσιογράφους. Αλλωστε, η απήχηση που είχαν Αννα Μπουσδούκου και Κωνσταντίνος Μπογδάνος
έπεισε τον Γιάννη Αλαφούζο να επενδύσει ξανά σε νέα πρόσωπα.
Σε αυτή την κατηγορία εντάσσονται οι Γιάννης Ντζούνος και Χρήστος Κούτρας, που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν (ανακοινώθηκαν και το καλοκαίρι ως αντικαταστάτες της Πόπης Τσαπανίδου για κάποιες ώρες) τους Λυριτζή και Οικονόμου, ο Σπύρος Μάλλης, που θα έχει πλέον καθημερινή εκπομπή λόγου (όπως την ονόμασε ο Νίκος Ευαγγελάτος), αλλά και οι Μάρκος Δεϊμέζης, Μαρία Αναστασοπούλου. Ο ρεπόρτερ Σωτήρης Μπολάκης θα αξιοποιηθεί στα μικρά δελτία του σταθμού.
Στις υπό διαπραγμάτευση μεταγραφές είναι η Ελεονώρα Μελέτη, μεγάλη αδυναμία του Μαλέλη από την εποχή του Star. Στο ραδιόφωνο πάντως επιστρέφει μετά από πυρετώδεις διαβουλεύσεις ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου, έπειτα από 16 μήνες ραδιοφωνικών περιπλανήσεων σε Βήμα και Αlpha.

apospasma
Keywords
Τυχαία Θέματα