ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ:Εχει κρατήσει επαφές με τους ανθρώπους του Ant1?Της λείπει το DWTS?

22:18 4/11/2013 - Πηγή: TVNea
Η Ζέτα Μακρυπούλια επισκέφθηκε την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της και μίλησε για όλα. Από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείπει και το τέλος της συνεργασίας της με το ANT1.
Η Ελένη ρώτησε την λαμπερή Ζέτα αν της λείπει το Dancing και η παρουσιάστρια
απάντησε: «Θα σου πώ πότε μου έλειψε... Την πρώτη Κυριακή που βγήκε στον αέρα εγώ είχα πρόβες. Σε ένα διάλειμμα μου ήρθε αυτό το συναίσθημα του ότι ...αχ τώρα θα ήμουν εκεί, θα έβλεπα τα ζευγάρια... Άρχισα να λειτουργώ όπως αν ήμουν εκεί. Μετά με πήρε η πρόβα και δυστυχώς δεν κατάφερα να το δω την πρώτη Κυριακή, οπότε το ξέχασα».
Όσο για το αν τη στεναχώρησε η απόφαση που πήρε, η Ζέτα σημείωσε: «Στα επαγγελματικά κλείνουν τα πράγματα. Δεν μπορώ να σου πω ότι όταν πήρα την απόφαση για μια βδομάδα δεν το είχα στο μυαλό μου. Δεν είμαι αναίσθητη».
Έχει κρατήσει επαφές με συντελεστές από το DWTS; «Με κάποιους έχω, ήταν πίσω από τις κάμερες. Από αυτούς που ξέρετε με τον Φωκά. Δεν έχει τύχει να μιλήσω με κάποιον άλλον».
http://youtu.be/WUaOKV4u2iw

ΣΧΟΛΙΟ:Δείτε το video.Χωρίς καμία διάθεση...ψευτοίντριγκας,τα λόγια της Ζέτας μου βγάζουν μια 'παγωμάρα' για τις σχέσεις της με τον Ant1.Tι λέτε?
Keywords
Τυχαία Θέματα