Μαίρη Συνατσάκη: Δεν έχω τεράστιο κασέ

11:45 17/1/2016 - Πηγή: TVNea

Η Μαίρη Συνατσάκη, παραχώρησε μία συνέντευξη όπου μίλησε για την εκπομπή που παρουσιάζουν με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, «This is Spata Live» και για το φετινό τηλεοπτικό τοπίο.

«Πριν ξεκινήσει η εκπομπή, τα είχα δει όλα. Πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη ποικιλία στη ζώνη μας. Υπάρχει ο Άκης Πετρετζίκης με ένα μαγειρικό κόνσεπτ, που είναι
καταπληκτικό, η Τατιάνα Στεφανίδου, που είναι πιο σίγουρη από ποτέ γι' αυτό που κάνει, και η Κατερίνα Καινούργιου, που ξέρει πολύ καλά τη ζώνη αφού είναι σε αυτό το πόστο έξι χρόνια», ανέφερε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, στο ένθετο «Τηλεόραση» στον «Ελεύθερο Τύπο».

Και συνέχισε: «Είναι όλοι τους εξαιρετικά αξιοσέβαστοι. Είναι όμορφο που υπάρχει τέτοιο υλικό, τέτοιες εκπομπές. Καλές οι επαναλήψεις αλλά δεν είναι ίδιο το αποτέλεσμα. Με ενοχλεί το ότι μερικοί συγκρίνουν ανόμοια πράγματα. Συγκρίνουν τις τηλεθεάσεις σειρών και επαναλήψεων προηγούμενων σεζόν με φρέσκα και ζωντανά προγράμματα. Θεωρώ ότι αυτό γίνεται με δόλο και είναι ανθρωποφαγικό».

Όσο για τις αμοιβές της στην τηλεόραση, είπε: «Δεν έχω τα τεράστια κασέ, όπως τις ''χρυσές» εποχές, οπότε δεν έχεις πολύ περισσότερα να κερδίσεις από το να ακούς ανθρώπους να μιλούν όμορφα για σένα. Αυτό είναι πολύ συγκινητικό και σπουδαίο. Όταν ξεκίνησα τη δουλειά, πάντως, δεν είχα κανένα σχέδιο. Έκανα τα πρώτα μου βήματα σε ένα μικρό, οικογενειακό κανάλι, στο MAD, και γι' αυτό άργησα να φύγω. Είχα μια αφέλεια και μια άγνοια για το τι με περιμένει».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα