Μαγειρεύουμε οικονομικά! - όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα!

16:30 3/2/2013 - Πηγή: TVNea

Το "Μαγειρεύω οικονομικά" μαγειρεύει παραδοσιακά, υγιεινά, ελληνικάφαγητά, αποκλειστικά για τις ανάγκες της διατροφής μιας τετραμελούς οικογένειας, με συνολικό κόστος 50 ευρώ! Προσφέρονταςπλούσιο κυρίως πιάτο, σαλάτα, ήεναλλακτικά επιδόρπιο, ή κάποιες φορές και τα δύο μαζί, δημιουργούν γεύματα πέντε ημερών.
Το μενού τηςεβδομάδας:
Τη Δευτέρα μαγειρεύει στήθος κοτόπουλου, παρασκευάζει ρολάγεμιστά, με γαλοπούλα, τυρί και λαχανικά. Τα
ψήνει και δημιουργεί τη σάλτσα άνηθου ώστε να συνοδεύσει ιδανικά στο πιάτο.Τοsmoothie πουσερβίρει είναι με βάση τη μπανάνα αλλά και τα δημητριακά με μαύρη σοκολάτα.. Την Τρίτη ετοιμάζει ζυμαρικά που πάνε πολύ με τηνμελιτζάνα. Δημιουργεί λοιπόν μία λευκή σάλτσα , με μελιτζάνα και μυρωδικά για να σερβίρει τις παπαρδέλες.Ταγεμιστά κρεμμύδια, είναι μία ακόμη εξαιρετική συνταγή, στο πνεύμα τωνοικονομικών και νόστιμων επιλογών που προτείνει ο σεφ..
Την Τετάρτη παρασκευάζει μία συνταγή με κοκκινιστόσπανακόρυζο. Δανείζεται όλα τα υλικάπαρασκευής του σπανακόρυζου, αλλά επεμβαίνει με την ντομάτα και τα μοσχαρίσιαλουκάνικα.Δείχνειτον τρόπο για να κάνει μόνοι τους σαραγλί, αλλά διαφοροποιεί την γέμιση τωνξηρών καρπών, με δημητριακά
Την Πέμπτη ετοιμάζει ένααπλό, χορταστικό γεύμα στην κατσαρόλα, με κοτόπουλο, στα αρώματα του λεμονιούκαι της ρίγανης.Οσοκολατένιος πειρασμός, είναι μία γευστική κρέμα, την τροποποιεί όμως κατάλληλα με τις σταγόνες σοκολάτας και τοτυρί κατίκι που χρησιμοποιεί.
ΤηνΠαρασκευή φτιάχνειτις μελιτζάνες τιςγεμίζει με μπέικον και λαχανικά και τις ψήνει στο φούρνο με ταλαγάνι Μεσσηνίας.Τογλυκό είναι ρολά από φύλλα κρούστας,γεμιστά με φρούτα και κακάο, ψητά στο φούρνο.
MHN ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ "TV NEA"! H ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ (ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ, ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ ΚΤΛ) ΡΕΝΑ ΡΙΓΓΑ ΜΙΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ "TALK" ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ "ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ"; ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ; ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ "MASTER CHEF" & "DANCING";
Keywords
Τυχαία Θέματα