Μαγευτικές εικόνες από το νησί που θα γυριστεί το NOMADS-Ψηφίστηκε ως το καλύτερο στον κόσμο

11:31 5/9/2017 - Πηγή: TVNea
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το νησί στο αρχιπέλαγος των Φιλιππινών, Palawan (Πάλαουαν) ψηφίστηκε το καλύτερο νησί του κόσμου. Όχι άδικα θα πουν πολλοί, αν απλά κάνουν μία αναζήτηση και δουν τις εικόνες του.

Το νησί που θα ταξιδέψουν οι συντελεστές του ΑΝΤ1 και οι παίκτες του NOMADS κυριολεκτικά μαγεύει. Δεν γνωρίζουμε τι πρόκειται να συμβεί με το reality και πώς θα πάει σε νούμερα τηλεθέασης. Το βέβαιο είναι ότι το τηλεοπτικό κοινό θα απολαύσει
στο έπακρο τα εξωτικά πλάνα.

Έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως «κομμάτι» του παραδείσου, καθώς διαθέτει εκπληκτική άγρια ζωή και άφθονα ψαροχώρια. Δεν είναι τυχαίο πως βρίσκεται στη λίστα των UNESCO World Heritage Sites. Πρόκειται για ένα ειδυλλιακό νησί και που βρίσκεται στην κορυφή του έγκριτου περιοδικού «Travel & Leisure».

Το φυσικό τοπίο δεν μαγεύει μόνο στις παραλίες. Τα βουνά που «αγκαλιάζουν» τον επίγειο παράδεισο κάνουν πιο έντονο το ρομαντικό στοιχείο.

Highlight είναι σίγουρα ο υπόγειος ποταμός Puerto Princesa, ένα από τα κορυφαία φυσικά θαύματα του κόσμου, το μεγαλύτερο υπόγειο ποτάμι στην Ασία και το δεύτερο μεγαλύτερο υπόγειο ποτάμι σε όλο τον πλανήτη! Ο ποταμός έχει χαρακτηριστεί από την Unesco ως ένα από τα καλύτερα φυσικά θαύματα στον κόσμο και «Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς».

Δείτε στιγμιότυπα.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα