Μ. Συνατσάκη:«Προσπαθώ με όλη μου τη δύναμη να βλέπω φως στο τούνελ»

11:05 13/6/2011 - Πηγή: TVNea
Στα 26 της χρόνια έχει καταφέρει πολλά: εργάζεται ως παρουσιάστρια στο Mad, είναι το κορίτσι στο «Green room» του «Dancing with the stars 2» και ψηφίστηκε ως η καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη στις «Γυναίκες της Χρονιάς». Παρ’ όλα αυτά, δεν θα έκανε τα πάντα για τη δημοσιότητα!
Η ίδια γνωρίζει πολύ καλά ότι στην κορυφή της πυραμίδας μπορείς να φτάσεις με δύο τρόπους: έρποντας σαν φίδι ή πετώντας σαν αετός. Η Μαίρη έπλεξε το δεύτερο...
Όσον αφορά το «Dancing with the stars
2» και το μεγάλο τελικό, δηλώνει: «Έχω τρελή ανυπομονησία να δω πώς θα καταλήξει το show και περιμένω παράλληλα να δω την επιστροφή των υπόλοιπων ζευγαριών που πέρασαν εδώ και τρεις μήνες από το “Dancing”». Βέβαια, εκμυστηρεύεται πως δεν μπορεί να ξέρει ποιος θα είναι ο νικητής γιατί ο Κώστας Μαρτάκης έχει βελτιωθεί συγκλονιστικά από την αρχή του παιχνιδιού, ενώ ο Αργύρης Αγγέλου είναι σταθερή αξία.
Για τη σχέση της με το Μύρωνα Στρατή αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν θα κρυφτώ για να μην καταλάβει κάποιος με ποιον είμαι. Πιστεύω ότι μπορεί ο κόσμος να ξέρει με ποιον είσαι ζευγάρι, αλλά δεν είναι ανάγκη να γνωρίζει και λεπτομέρειες».
Glam
Keywords
Τυχαία Θέματα