Λογοκρισία στο ιντερνετ: Φορουμ μπλοκάρουν μέλη χωρίς προειδοποίηση

16:56 16/1/2015 - Πηγή: TVNea
Διαμαρτυρία μέλους

Αν νομίζουν κάποια φορουμ ότι θα μπλοκάρουν μέλη χωρίς καμία δημόσια τοποθέτηση και χωρίς να το μαθαίνουν και οι υπόλοιποι συνδαιτυμόνες, κάνοντάς το "κρυφά", είναι γελασμένοι.

Στο συγκεκριμένο λοιπόν φορουμ (σ.σ. αναφέρεται στο snowreport), μπλόκαραν το λογαριασμό μου επειδή απλά δεν άρεσαν τα γραφόμενά μου σε κάποια μέλη! Τα φαινόμενα δείχνουν ότι δόθηκε εντολή από αυτά τα μέλη στη διαχείριση ώστε να μπλοκαριστεί ο λογαριασμός μου,
χωρίς προηγουμένως να έχει γραφτεί τίποτα το υβριστικό/προσβλητικό από μενα και το κυριότερο, χωρίς να έχω λάβει καμία εξήγηση από τη διαχείριση για αυτή την ενέργεια ή έστω κάποιο μήνυμα για να διορθώσω κάποια συμπεριφορά! Είναι και το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε ένα φορουμ που υποτίθεται ότι θέλει καινούργια μέλη και υποτίθεται ότι τα αφήνει ελεύθερα να εκφραστούν. Δυστυχώς στο συγκεκριμένο φορουμ, η ενέργειά τους προς εμένα, δείχνει ότι δεν υπάρχει ελευθερία έκφρασης και δεν υπάρχει καμία προειδοποίηση πριν έρθει το μπαν. Έτσι απλά, επειδή διαφώνησες με κάποιο "ηγετικό" μέλος, μπορεί να έρθει το μπαν ανά πάσα ώρα και στιγμή, χωρίς προειδοποίηση, εξήγηση ή δημόσια τοποθέτηση. Αν αυτός ο ιστοχώρος εκφράζει κάποιους, τότε σίγουρα δεν εκφράζει εμένα που έχω μάθει να ζω σε δημοκρατικό περιβάλλον και δεν αντιλαμβάνομαι τέτοιες συμπεριφορές χούντας. Αυτή δεν είναι φιλοσοφία φορουμ, είναι φιλοσοφία κλίκας, κλειστής ομάδας κ.ο.κ. Θέλω λοιπόν να εκφράσω τη λύπη μου για αυτή την ενέργεια ενός φορουμ, από εδώ, μιας και από εκεί δεν μου δίνεται η δυνατότητα. Και θα ήθελα να προτρέψω και άλλα μέλη να αντιδράσουν με όποιο τρόπο μπορούν εναντίον τέτοιων συμπεριφορών σε φορουμ που υποτίθεται ότι επιδιώκουν ελεύθερες φωνές, αλλά στην πραγματικότητα παροτρύνονται και πράττουν βάσει εντολών από "αρχηγούς". Πρέπει να αντιδράσουν γιατί τα επόμενα μπαν θα γίνουν στους ίδιους αργά ή γρήγορα, αν κάποια στιγμή γράψουν κάτι που δεν είναι αρεστό. Θα είναι οι επόμενοι.

πηγή: zougla.gr/blog αναγνωστών http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα